17 Mayıs 2010 Pazartesi

Lara Croft and the Guardian of Light

Tomb Raider, o dönemlerde Pentium 150 bilgisayarımda oynadığım en muhteşem oyunlardan biriydi. Oyunu ilk gördüğümde ağzım açık kalmıştı, çünkü bu tarz 3rd person view bir aksiyon oyunu, bu kadar güzel hiç işlenmemişti. Şimdi bakınca tabi grafikler hışır hışır, inanılmaz düşük seviyede gözüküyor, ama o dönem için devrim niteliğinde bir oyundu.
Lara Ablanın yıllar içindeki değişimi
Serinin devamını da oynadım ama hiçbir zaman ilki kadar zevk alamadım. Sonrasında artık 3'ten sonra oynamayı bıraktım. Şimdi Tomb Raider cesurca bir değişim içine girmiş ve Diablo tarzı bir kamera açısından oynanışa geçmiş. Açıkcası benim hiç hoşuma gitmedi, nerdeee o güzel grafikler, bu bir nevi psp oyunu gibi olmuş. İlk trailer aşağıda.

5 yorum:

[Reply] Lovebug dedi ki...

bu lara abla bir masumlaşıyor, bir vamplaşıyor.

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla =)

[Reply] Roselyn dedi ki...

Pek bir ilgiç olmuş. Bir göz atmak isterim ben buna, eğlenceli gibi duruyor xD

En sonunda bir şeyleri değiştirmeyi akıl etmişler.

[Reply] Ahmet Kamil Keleş dedi ki...

Yeni Tomb Raider'ın izometrik kamera açısını kullanmasına ben de pek anlam veremedim. Tomb Raider, oyuncunun Lara'yı kendisiyle bütünleşebileceği kadar yakından gördüğü oyunlar değil miydi? Lara'yı yeni nesil bir strateji oyunundaki birimlerimizden bile uzakta gördüğümüz bir TR şaka gibi.

[Reply] mit dedi ki...

Aynen ya... O ilk oyunun tadı serinin başka hiç bir oyununda yoktu. Sabahlara kadar oynardık kuzenimle. Ondan sıkılınca da Fifa 97'ye dalardık. Ah eski günler...

[Reply] Hesionka dedi ki...

hastasıyım tomb raider'ın ama o diablo-vari açılar olmamış.
umarım kamera açısı değişiyordur. sürekli o modda oynanıyorsa meeeh derim.

ben ikinciyi ilkinden daha çok sevmiştim ama <3

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...