25 Aralık 2011 Pazar

Elf prensesi kızım Elora

Aylarca heyecanlı bekleyişin sonunda, elf prensesi kızım Elora'ya kavuştuk:) 3 haftalık oldu bile.

Baba olmanın nasıl kelimelerle anlatılamayacak bir his olduğunu anladım. Bunu benim gibi doğuma giren babalar daha derinden hissetmiştir. Doğuma girme kararını daha en başından almıştım, böyle bir anı kaçırmak gerçekten hayattaki en önemli anı yaşamamak gibi bir şey olur diye düşünmüştüm. Gerçekten de öyleymiş.

Hesi'nin spinal uyuşturması 30 dakika kadar sürdü. İşlemin bitmesini ameliyat kıyafetleri giymiş şekilde, doğum fotoğraflarımızı çeken nunu sakura ile beraber bir dinlenme odasında bekledik. Gerçekten içimde inanılmaz bir heyecan vardı, şu anda bile hala rüya anları gibi geliyor. Dinlenme odasında bazı doktorlar ve operatörler çay içip tv'deki garip programlara bakıyordu. TV'de de olabilecek en anlamsız programlar oynuyordu. Kekik yersen şöyle olursun, bi tarafına bilmemne yağı sürersen şuna buna iyi gelir vb.

Bir süre sonra odada sadece ben ve nunu sakura kaldı. O anda odanın telefonu çalmaya başladı. Tabiki de üstümüze alınmadık ve telefonu açmadık. 2 dakika sonra bir hemşire, bebeği çıkarıcaklar neden hala buradasınız diyince bizi aradıklarını anladık ve koridorlarda koşarak ameliyat odasına haldır huldur daldık. Hemen Hesi'nin yanına gittim ve beklemeye başladık. Gözümü doktorların yüzündeki ifadeden alamıyordum, acaba ters giden bir şey var mı diye düşünürken, doktorlardan birinin gülümsemeye başladığını gördüm ve rahatladım, belki sadece 30 saniye sonra bir diğer doktorun, Hesi'nin üzerine abandığını gördüm. O anda youtube'dan izlediğimiz videolardan bildiğim üzere bebeğin çıkmasına saniyeler kaldığını anladım. Hemşire de bana "İsterseniz ayağa kalkın bebek çıkmak üzere" diyince hemen ayağa fırladım ve hazır olan makinamla tek bir kare çekebildim, çünkü o anda Elora'mın ağlaması duyuldu ve tabi ben de bir yandan gülüp bir yandan ağlamaya başladım. Hemen video moduna geçip kızımın temizlenmesini çekmeye başladım. Dünyada daha büyük bir mutluluk var mı şu anda bilmiyorum. Sanırım olabilecek en büyüğünü yaşadım.

İşte doğum anında yakaladığım tek kare



Küçük kızım hızla büyüyor, ama ne kadar minik olduğunu fotoğraflarla anlatmak zor, yine de geçen gün çektiğim bir fotoğrafta bunu görmek mümkün.



İşte my preciousss Elf princess Elora:)


Babasının fantastik dünyasını bir kat daha fantastikleştirdi:) Ona elfler, cüceler, hobbitlerle dolu hikayeler anlatacağım, Miyazaki filmleri izleteceğim, hayal dünyasını hep renkli tutacağım:) Bu arada kız babası olmak, daha ayrı bir duyguymuş. Daha şimdiden hep benimle olsun yanımdan ayrılmasın istiyorum...


İsteyen herkese nasip olur inşallah, gerçekten dünyadaki en büyük hediye bu olsa gerek ve her türlü zorluğa değiyor. Doğumu annesinin ağzından dinlemek içinse buraya bakabilirsiniz:)


31 yorum:

[Reply] nora ashira dedi ki...

tambi prenses, yerim onu:) çok çok çok mutlu olun bebişinizle lore :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@nora ashira
Teşekkür ederizzz ^_^ görmeye de bekleriz

[Reply] Elora’nın doğum hikayesi ♥ « Hesionka dedi ki...

[...] muffinlerim! ♥ Edit: Loreathan’ın yazısını burada bulabilirsiniz. Share this:FacebookTwitterLike this:Beğen3 bloggers like this [...]

[Reply] Aphraell dedi ki...

ühühühüh gözyaşları sel oldu akıyor burda, nasıl bir güzelliktir o öyle ya tam bir pamuk :) maşallah maşallah tütütütütütü nazar değmesin :D sizinle beraber upuzun huzurlu sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum elf prensesi Elora'ya :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@aphraell
güzel dileklerin için ^_^ teşekkür ederiz

[Reply] Aslı dedi ki...

Ağlayarak okudum, bir de Hesi'ninkini okuyayım!

[Reply] Loreathan dedi ki...

@aslı ^_^ teşekkür ederim

[Reply]
Sycorox dedi ki...

Off şimdi ne güzel kokuyordur o, öpmeye kıyamaz insan :)
Vallahi benim gibi duygusuzun bile gözleri doldu düşünün artık, birlikte çok çok güzel bir hayatınız olsun ^^

[Reply] Loreathan dedi ki...

Of evet o koku, angelic bir koku, başta öpmüyordum ama artık dayanamıyorum arada öpüveriyorum:)
İyi dileklerin için teşekkürler :D

[Reply] nora ashira dedi ki...

geliyorum ocak'ta, bebek sevmelere doyamayacağım :)

[Reply] matissera dedi ki...

Loree çok duygulandım okurken, şimdi tam bir aile oldunuz :)
tekrar tebrik ediyorum, mutlulukla, sağlıkla büyütün ^_^

[Reply] Loreathan dedi ki...

Teşekkür ederiz matiiii ^_^

[Reply] Loreathan dedi ki...

oleyy^^

[Reply]
gutu dedi ki...

Gözlerimizi doldurdun Cenk!
Hep böyle mutlu olun, hep beraber olun!
En kısa zamanda görüşmek üzere..
Sevgiler

[Reply] Loreathan dedi ki...

Teşekkürler gutu teyzesiii^^, sevmeye de bekleriz en kısa sürede

[Reply] pinar dedi ki...

lore'cum, ne güzel yazmışsın yahu. gözlerim doldu cidden. kız babası olmak zordur valla ama çok da başka bi bağ olur kızınla aranda. kendimden biliyırum, hehe :) hadi bakalım sağlıkla büyüsün minik kuş.

[Reply]
Staphy dedi ki...

annesinin hikayesini duygulu duygulu okudum, babasının hikayesi de çok hisliydi... ömür boyu mutlu olsun elf prensesi, tam size yakışan güzellikte bi bebiş... harikasınız.

[Reply] Loreathan dedi ki...

Çok teşekkürlerrr^_^

[Reply] Loreathan dedi ki...

Güzel yorumun için teşekkürler^_^

[Reply] göksuk dedi ki...

yaşasın elora postu! tekrar tebrik ederim kız babasını:) bütün kız babaları gibi sen de ayrı bir duygu olduğunu düşünüyorsun. biliyor musun o duygu yazına da yansımış. bir de o çektiğin tek kare fotoğraf belki 50 tanesine bedel olmuş... çok güzel olmuş. elora' nın elfliğine de prensesliğine de diyecek kelime bulamıyorum... maşallahX41

[Reply] Loreathan dedi ki...

Çok teşekkürler Göksuuuu^_^ gerçekten anlatılmaz yaşanır bir his bu:)))

[Reply] Nesteren dedi ki...

heh hoşgeldin kız babası.
biraz daha büyüsün yampiri yampiri babacım desin o zaman nasıl eriyecek içiniz.
hep birlikte şahane bir hayatınız olsun canım.
çok sevsinler anneleriyle babalarını :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

Evet yaaa o zaman iyice dağılacağız:) teşekkurler Nesterencim:))

[Reply] disastyle dedi ki...

İlk önce Hesi'den okumuştum.. Bir baba'dan böyle sözleri duymak inanılmaz mutlu etti beni..En azından bazıları gibi o an duygulandığını,ağladığını itiraf etmişsin tebrik ederim Lore.. Hesi ve Elora ile çoook çoook daaha çook güzel yıllar dilerim.. Hep mutlu olun.. Elora'nın sıkı takipçilerindenm ^___^ Güzel olacağını bekliyordum fakat beklediğimden daha güzel..Empati kurarak seviyorum taa Ankara'lardan :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

Böyle duyguları yaşamak bu kadar güzelken neden saklayayım:)?Ama haklısın, hayatında hiç bir değişiklik olmamış gibi devam eden babalar da var.
Güzel yorumların için teşekkürler :))

[Reply] ELFony dedi ki...

Elf deyince üstüme alındım bir an :P Algıda seçicilik diyelim.. Hesi'nin yazısını okuduğumda da duygulanmıştım ama senin yazdıkların başka bir açıdan olunca gözlerim sulandı resmen.. Bu kızı yirim ben hee.. Doorstepping'in Lâl duymasın ama oğluma istemeye gelebiliriz bir süre sonra :)

[Reply]
ferulago dedi ki...

Çok güzel anlatmışsınız, minik elf prensesinizle mutluluklar diiyorum sizlere.

[Reply] Loreathan dedi ki...

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler

[Reply] Loreathan dedi ki...

^_^çok teşekkürlerr, ama kızımı vermem kimseye hep benim olsun lol ^_^

[Reply] ELFony dedi ki...

Cemik'i size iç güveysi veririz =))))

[Reply] Doğa Nardalı dedi ki...

pamuk massallah

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...