18 Ağustos 2009 Salı

Bilinçaltından taşanlar

The Invincible Iron Man izledim, yok olmamış beğenmedim. Iron Man'i ve diğer bazı düşmanlarını 3D yapmışlar. Yapmışlar da pek bi özensiz, yıllar öncesinin 3D teknolojisi. Bir kaç kez Hesi beni, ben de onu şu şekilde yakaladım. O kadar ilgi ile izledik yani.

Merak ne güzel şey diye diye meraktan soğuttunuz, ayrıca hiç de güzel bir şey değil, ne geliyorsa meraktan geliyor veya o diğer şeyden. Why so serious?

3G=3xGeçirme. Siz o kotaları "Aha olm acaip hızlı bağlanıyo, dur akşam downloada bırakiyim" diye aşın bak nasıl geliyor 3xgeçirmeli faturalar.

Twilight diyene kafa göz dalıcam yeter ulan, bok gibi işte sıç, bok, adamın dötü sıçmış.

PC'de Street Fighter IV oynadım, 2D olan halindeki zevki alamadım.

PSP'de Rock Band çıktı tavsiye ederim çok güzel.

Canon 450D çok sevdiğimiz bir çalışma, almam lazım bir tane.



Blog olsun, email olsun şifre ve kullanıcı adı yazarken, sayfanın yüklemesi sapıtıp imleç şifre yazdığım yerden, kullanıcı adı yazdığın yere geçer ya grrrr.

Oğlum alacak çok şey var yaa, laptopta istiyorum, fotoğraf makinası da. Yok çok şey yokmuş, ama toplamı çok tutuyor.

Geçen gün arabanın ezik ve çiziklerini tamir ettirdim boyattım, ama 1 haftada tam yetişmedi ve pasta cilası eksik kaldı. Herneyse geçen hafta götürdüm pasta cilaya. Tamiri yapan adam şöyle bir şey dedi. "Arabaya doymam lazım, doymadan teslim edersem içim rahat etmez" Ne diyon lan ne yaptın arabamla diye üstüne yürüdüm. Çaycı tuttu.

Yaz bitmese ya keşke. Ağustosta yapraklar hafif kuruyu düşmeye başlıyo ya, yapmayınnn dökülmeyin diye bantlayasım geliyor geri ağaca. Hava filan erken kararacak bunalım. Burzum'da hapisten çıktı, tamam artık karanlık günlerde dinlenen Norveç Heavy Metal'i tek kurtuluşumuz olacak.

Geçen bi sinek girdi içeri, bu kadar ses olurmu arkadaş egzosu patlamış gibi. VOUZZZzzZZZ diye surround bir şekilde kafamın etrafında dönüyor. İşte o an Sincozz'u tasarlayanlara hak verdim.

Yukarıdaki sayko teyze hala kuş yemini koyduğu kabı kaldırmadı pencereden. Boyun kaslarımda hafif kasılmalar olmaya başladı, her an vileda sopasıyla o kutuya home run yapabilirim.

Birisine birşeyi kızarak söyleyeceksen ama çok da abartmayacaksan "Birader" kelimesi baya işe yarıyor Sabahın köründe camdan bi baktım, alt komşunun köpekleri ile ilgilenen bir tip var, gitmiş onca yer arasında bizim arabanın kaputuna oturmuş. Yeni boyattık ya direk bulmuş yani. "Birader oraya oturma dedim" camla aramda sineklik var ama, baktı göremedi, "Arabaya oturma BİRADER" dedim hemen kalktı toparlandı gitti. Bu sabah da köpekler dışarıda yine, Hesi ve beni görünce koştular üstümüze çamurlu ayaklarla atlamak üzerelerken, "Birader şu köpekleri tut atlamasınlar üstüme dedim" koştura koştura geldi tuttu. İyi lafmış bu birader. Emir kipinde kelime.

Resim çizmem lazım yine, çok tırtım bi heves ediyorum sonra unutuyorum başka şeyler cazip geliyor.

Blizzcon'a 3 gün kaldı. Tam bir nerd gibi ağzım açık bekliyorum çıkacak haberleri. Bitirdin beni Blizzard. Bir yardımsever beni şuraya yollasa ya.

İzleyicilerimden biri ayrılmış... Yavaşça yere kafamı eğip sonra duvar dibine gidip sırtımı duvara sürterek yavaş yavaş çökeceğim. Sonra uzaklara doğru dalmış şekilde yavaşça kafamı kaldırıp arkadan gelen saz sesiyle ve buğulu gözlerle "Anammm anammmmmmm, ne ettiniz banaaa" diye uzun hava çığıracağım.

24 yorum:

[Reply] Sycorox dedi ki...

bende Nikon istiyorum yaa...ama varya bloğa ne zaman şunu istiyorum bunu istiyorum vs. diye koysam alıyorum,blogların ulvi bir gücü var anlamadım gitti:)
yakında Canon'una kavuşursan hiç şaşırma:)

[Reply] Loreathan dedi ki...

Ouww inşallah dediğin gibi olur Sycorox ^_^

[Reply] ♥sibelinsu♥ dedi ki...

hepimiz istiyoruz..Nikon isteyenler diye bir grup kursak..toplu alsak indirim olmazmı kii..:D

OLMAZZZZ..:S

[Reply] Loreathan dedi ki...

Ama ben Canon istiyorum Nikon değil O_o

[Reply] Korhan Korman dedi ki...

Düşündüm ben de Nil Karaibrahimi, Rihannayı, Nicole Kidman'ı ve Jessica Alba'yı istiyorum. Hatta bunu senden istiyorum Birader!! Sevgilim eğer ben ne yazmışım diye blogları dolaşıyosan; biliyosun bugün tansiyonum çok yüksek bilincim kapalıyken yazdım bunları. Biz ne olursa olsun Türk erkeğiyiz. Benim arabamın kaputunu yalasalar, torpidosunu usulca açsalar, lastiklerini okşasalar napardım düşünemiyorum. Geçmiş olsun Biraderrr! (ufak ufak kurtlar vadisi tonajına döndü) Gereğini yaparmısın bilemem. Ayrılan okuyucunu demin elinde elma şekeriyle bi inşaata giderken gördüm. Ne oldu ki acep ?

[Reply] Loreathan dedi ki...

Abicim Birader'in de bir yere kadar yaptırım gücü yetiyor, sen hokus pokusla karıştırdın bunu:), ben bizim aşağıdaki köpekleri gezdiren elemana desem bana Rihanna getir BİRADER, "olsa ben sana getiririmiyim BİRADER?" diye cevap verir:D

[Reply] Korhan Korman dedi ki...

"Rihanna ne la?!!" da diyebilir:) Adamı da öyle bi anlatıyosun ki hayattaki misyonu köpek gezdirmek olan bişe geldi gözümün önüne:D

[Reply] Judy Abbott dedi ki...

ya ben tamirciyi çok merak ettim biLader, arabaya ne yaptı acep??? doyamamış hahaahahaha

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Judy Abbott

Böhühü hatırlatmaaaaaaa, hemen arabayı iç dış yıkamaya verdim lol:)

[Reply] LordSpike dedi ki...

Sıkılmışsın sen galiba :) Bu kadar gür bir boşalma yaptığına göre xD
Ferahlığın daim olsun adamım ;)

[Reply] Loreathan dedi ki...

Hehehhe teşekkürler Lordum:)

[Reply] Bugra dedi ki...

Ya her$eyi geçtim artık Blizzcon'da Diablo 2: LOD'un reset daha doğrusu yeni patchinin çıkma tarihini belirtsinler Nisan'dan beri bekliyoruz.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Bugra

ya artık 3 çıksın :D 2'yi boşver artık

[Reply] Bugra dedi ki...

D3 asla D2 gibi olamaz... İki aydır oynamıyorum zaman yokluğundan ama D2 mükemmel ortam oluyordu Battle'da..

Açıkçası ben D3'u oynarım, bırakırım tekrar D2 ye dönerim gibime geliyor :))

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Bugra

Elbette olamaz:) Diablo 1'i 2'yegöre daha çok oynadım, Battlenet'te Yunan kanalı basardık filan noluyorsa hahaha:D

[Reply] Bugra dedi ki...

Hahahha ! Her zaman yaptığımız $ey.. Gayreek Gayreek diye bağınırdık.. Ahh, özledim be ! Eski$ehir'e dönünce ba$layacağım ben tekrar.. Bekleriz :)

[Reply] noraashira dedi ki...

450d bende isiyorum, bebeğim o benim.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@noranıngemisi

HD video çeken 500D si'de var ama işte...Yok kızma, ya kızma 450D'cim ağzımdan kaçtı, ne olur kırılma tatlım böhü.

[Reply] noraashira dedi ki...

Video falan çekmesin ya, bana live view versin yeter, ama nazı dslr like makineler hem fiyatıyla hem ergonomisiyle hem de süper makro yetenekleriyle beni cezbediyor, 450D fiyat konusunda bir şey yapmazsa kuyruk sallayan bir makine ile onu aldatacağım :) Bende 350D var, ama live view konusu beni çok içine çekiyor :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

Çin' e giden tanıdığım var oradan alsam mı almasam mı karar veremedim. Garantisi olmayacak ama daha hesaplı olacak. Ayrıca ben objektifte kararsızım, Sigma 17-70mm alacağım herhalde ama çok da bilgim yok.
Belki sadece makineyi buradan alıp objektifi Çin'den alırım.

[Reply] noraashira dedi ki...

Ben Mayısta İstanbul'a geldiğimde Sirkeci'deki fotograf makinesi satan yerlere gittim, orda da fiyatlar gayet uygundu, 450D + 50 mm Lens 1.230 TL idi. Çin malına güvenme derim ben, hele ki fotograf makinesinde, sonra elinde kalır. Sirkeciyi tavsiye ederim ama.

[Reply] noraashira dedi ki...

Ayrıca fotograf hocam ne tarz fotograf çekmek istediğine karar vermeden makine alma der, önce bir kursa falan git istersen, ya da bak bir ne tarz fotograflar çekiyorsun, ona göre makineyi ve lensi alırsın.

[Reply] Loreathan dedi ki...

Dediğim gibi belki sadece objektif alırım. 1230 TL biraz fazla ucuz geldi bana, ondan da kıllanırım ben. Refurbished filan olabilir.

[Reply] noraashira dedi ki...

Adamlar kaç yıllık fotografçı olunca tamirini kendileri yapıyorlar, olay o :) Benim eniştem fotografçı ve oradaki tiplerin hepsini tanıyor, referansımız sağlam :)

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...