22 Haziran 2010 Salı

How to waste a weekend

Geçen haftasonu Hesionka ile 3 tane film izledik. Hiçbiri izlediğimize değmedi. Tahammül sırasına göre aşağıda listeledim.

Wolfman

İlk reklamları çıktığından beri heyecanla beklediğim bir filmdi ama malesef beklentilerimin altında çıktı. Anthony Hopkins amcanın hastasıyımdır(bunu görmelisiniz). Filmde onun olması yeterli gibi geliyordu ama yetmedi. Ayrıca yine sevdiğim aktörlerden Benicio Del Toro ve Hugo Weaving'de filmde olmasına rağmen, istediğim havayı veremeyen bir kurt adam filmi olarak zamanımı harcadı. Bir kere şu kurt adamları, kostüm giymiş kötü kurt gibi yapınca olayın tüm havası kaçıyor, sadece gözü gözüksün, seri bir şekilde hareket etsin, kamera yakalayamasın, görüneceği yerde de 3D yapın şunu. Makyajlar, burnu McDonalds'da düzenlenen doğum günlerinde boyanarak kedi,köpeğe benzetilmiş çocuklarınki gibi olmuş resmen. Yok illa tüm detayıyla göreceğiz o siyahlaştırılmış burnu ve garip tüyleri. Fantastiktir kuntastiktir diye izledik.

The Book Of Eli

2009 Yılında trailerini ve Fallout Oyun serisi ile benzerliklerini blogumda yazmıştım. Sırf Fallout benzerliği yüzünden bu filmi de merakla bekliyordum. Çok da "waste of time" denemez ama yine de tam beklediğim tarz bir film değildi. Sonu da zaten çok klişeydi. Fallout veya post apocalyptic macera seviyorsanız izleyin. Bu filmde de diğer favori adamlarımdan Gary Oldman vardı. Bir sahnede yine oyunculuğunu konuşturdu ve döktürdü, onun dışında ne oynasa yakışan bir adam olduğu için onun hatrına da izlenebilecek bir film.

The Collector

Total waste of time diye nitelendirilebilecek bir film. Ömrümden ömür gitti, hit pointlerim azaldı. Filmin uyduruk olabileceğini biliyordum ama işte eğlencelik korku filmi diye izleyelim dedik. Ama yok böyle bir şey, nasıl uyduruk, nasıl anlamsız, nasıl kastırma. Gereksiz şiddet, vahşet ve en sinir olduğum şey olan bir türlü ölmeyen kötü karakterli film. Neden ölmediği de belli değil. Bir de karakterin örümceklere karşı ilgisi var, onları öldürmüyor, dikkat ediyor. Ama insanlara gelince kan revan. Ben ettim siz etmeyin, bu filmi gördüğünüz yerde kaçın.


3 yorum:

[Reply] Unknown dedi ki...

ee collectora şöyle korkunç böyle şahane diyorlardı.
yalan mıymış hepsi?

[Reply] Unknown dedi ki...

the book of eli filminin fallout atmosferine resmen bayıldık.. hatta sırf o yüzden tekrar izlemek istiyoruz.. ama konu ve de özellikle sonu bomboktu gerçekten!

[Reply] Loreathan dedi ki...

@banyosuyu
külliyen hem de

@hande
atmosfer süperdi, ha öle bi ortamda olsam direk intihar eerim o ayrı:D
*****İzlemeyenler için spoylerrrr***
Adam meğersem hafızmış

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...