11 Kasım 2009 Çarşamba

Loreathan Gana'dan bildiriyor.

Selam herkese. Ayın 9'unda yola çıkıp 5 saat Istanbul-Dubai uçuşu, 6 saat Dubai'de bekleme ve 8 saatlik Dubai-Gana uçuşu ile ayın 10'unda Gana'ya ayak bastım. Bugün fuar alanına gidip standımızı kurduk. Fuar alanı demek biraz fazla abartı kaçıyor çünkü daha çok bir hal veya büyükbaş hayvan satım yerini andırıyor. Çevresinde pek yerleşim yok, ve çatısı olmasına rağmen üste doğru büyük bir kısmı açık. Hava çok sıcak ve nemli. Sivrisineklerle köşe kapmaca oynuyorum. Isırılınca sıtma riski olduğu için ezeli düşmanımmış gibi gördüklerimi hunharca öldürüyorum. Buradakiler bir de susturucu takmış gibi sessiz uçuyorlar. Sinsi, assassin sivriler.

Pulitzer ödüllü fotolar çekerim diye preciousı da getirdim ama dışardayken pek cesaret edemedim makineyi çıkarmaya. Gece fener gibi parlıyorum sonuçta, gündüz de direk her taraf Afrikalı, her geçen bakıyor tipime. Çok garibanlarda var, durumu iyi olduğu belli olanlarda. Güney Afrika'nın bir gömlek altı gibi sanki. Neyse dönünce daha çok anlatırım. Loreathan Gana'dan bildirdi. AHA SİVRİ; DIEEEEE BEATCH!!!!!

5 yorum:

[Reply] Griffith dedi ki...

Cibinlik kurun abicim standın etrafına.

[Reply] çay ve simit dedi ki...

sivrisinek kovucu filan alsaydın yanına,rahat ederdin hiç değilse...

[Reply] Pelin P.A. dedi ki...

Aman yavrim sokakta yürürken hep önüne bak, sağdan yürü, karşıdan karşıya geçerken dikkatli ol huuuuu. Dönüşünü ve maceralarını heyecanla bekliyoruz.

[Reply] mit dedi ki...

Dikkatli ol adamım. Off'tur Kov'dur ne bulursan sürün :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@griffith

EHehhehe 15m2lik cibinlik lazım ^_^ onun dışında her an heryerde bu sivriler.

@myhoş

var var olmazmı açık yerlerime off sürüyorum sürekli ama işte sinsi burdakiler kulak arkası filan bile kolluyorlar:)

@Pelin

Peluş gezmiyorumki zaten hiç vakit yok:(

@mit

Valla sürüyorum mit hhahah off da iğrenç bişey yapışak:D

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...