26 Mart 2010 Cuma

The Witcher 2

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin kitaplarından uyarlanan The Witcher, gerçekten çok başarılı ve değişik bir RPG oyunuydu. Büyük zevkle oynamıştım. Sonunda 2. si geliyor ve yine aynı zevki yaşatacağa benziyor. İlkini hala oynamadıysanız mutlaka edinin. Uzun süre oyalayacağına emin olabilirsiniz.

8 yorum:

[Reply] Nesnel İleti dedi ki...

Witcher candır. Senaryoya bağlı kalan yapısı olmasına rağmen atmosferi çok iyiydi. Bir de müzikleri süperdir. hala dinliyorum iki albümü de.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@nesnel ileti
Aynen katılıyorum, 2.'yi sabırsızlıkla bekliyorum.

[Reply] Roselyn dedi ki...

witcher'ın ilk oyunu süperdi ya, bitirmek nasip olmamıştı tüm kızların kartlarını toplayayım, tüm yan questleri yapayım derken :\

ikinci çıktığına göre ilkini bitirebilirim yavaştan <3 yuppi!

Wiedzmin diye filmi de vardı, dizisinin birleştirilmiş haliymiş. Beğenmemiştim xD ama meraktan izlemiiştim, ilginçti. Gertalt'ı oynayan abi süperdi =D

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Camael
Ben de baya bir hatun açtım ama(şu anda garip geldi böyle derken bilmeyen ne anlar) hepsini açamadım. Ama oyunu bitirdim. Mutlaka bitir bence, sonu süpriz.
Filmi de mi varmış?İlk defa duydum.

[Reply] Roselyn dedi ki...

wiedzmin diye, çok ama çok kötü bir film =) sıkıcı, ne anlattığı belli olmayan, kötü efektli. Ama meraktan inirip izlemiştim. 16 bölümlük diziniden uyarlamaydı galiba (evet dizisi de varmış mış mış.).

Geralt'ı etli kanlı canlı görmek güzeldi ama <3 belki indirip bi göz atabilirsiniz =D çok kötü film ama söylemedi demeyin =D

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Camael
IMDB puanı yerlerde sürünüyor zaten. Can't be arsed derim :D

[Reply] mit dedi ki...

Mükemmel bir oyundu gerçekten de. İlk oyunun başından günlerce kalkamamıştım. Soundtrack albümünü de hala dinlemekteyim ayrıca. Umarım ikincisi de aynı başarıyı ve etkiyi gösterir.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@mit
Ben yine başarılı olacağına eminim. İlki gibi olsun yete ^_^

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...