6 Haziran 2010 Pazar

Another Saturday

Bu Cumartesi, yani dün Hesionka, Yeliz, Banyosuyu Taksim buluşması vardı. Ben de Hesi'yi karşıya geçirip kendi başıma İstiklal'de dolandım. Dolanmaktan sıkılınca da aynı gün aldığım Dracula çizgiromanı ile kendimi Cafe İst'e attım. Oldum olası bu cafeyi çok seviyorum. Şansıma çok da sakindi. Ben de aşağıda görüldüğü üzere muzlu milkshakeim ve Dracula çizgiromanım ile sakin bir Cumartesi geçirmiş oldum.

Dracula'yı almanızı tavsiye ederim. NTV yayınlarının yayınlamış olduğu en iyi klasik/çizgiroman uyarlaması. Çizimlere bayıldım, sanırım bu kadar başarılı olmasının sebebi, çizer Pascal Croci'nin kendisinin de Dracula hayranı olması. Bunu da böyle bir projede yer almak için 20 sene beklediğini söyleyerek kanıtlıyor. 

Çizgiromanı aldığım anda tesadüfen Özlem Tekin'in de imza günü vardı. Hayranı değilim ama bir fotoğrafını çekmeden de edemezdim:) Ayrıca kendisini bir defa Sabancı Üniversitesi Bahar Şenliklerinde izlemiştim. Sahne performansı iyi bir sanatçı.



Bu arada Cafe İst'in muzlu milkshakei, resimden de anlaşılacağı üzere mükemmel!

2 yorum:

[Reply] Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

kafe ist bu istiklal in basındaki yer mi? istanbula her geldigimde tuhaf bi sekilde orda kahvaltı ediyorum ben :) alışkanlık oldu :D

drakula da saglam gorunuyor, almak lazım hakikatten :)

[Reply] Unknown dedi ki...

oyyyyy milkshake bombaymış yahuu.

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...