18 Ekim 2010 Pazartesi

World of Warcraft Catacalysm Cinematic Intro

Bu an için ne kadar çok bekledimmm!!!!Sonunda Catacalysm cinematic trailer çıktı!!!!HD olarak izlemenizi tavsiye ederim.

8 yorum:

[Reply] Roselyn dedi ki...

ben o kadar beğenemedim :( tBC'nin introsu benim favorim. veya WotLK.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Roselyn
Seni world of warcraftçılıktan atıyorum.
Loreyi biliyorsan çok heyecan verici bir video, ayrıca oyunu ilk ham halinden beri oynayan bizler için çok ama çok heyecan verici, bildiğimiz Azeroth tamamen değişiyor

[Reply] Roselyn dedi ki...

Cata'yı beğenmedim demedim, intro'yu beğenmedim dedim >.> Ben de gayet heyecanlıyım Cata'nın gelip tüm ünyanın değişmesine falan. Hatta bi an önce çıksın diye beklemedeyim.

Sadece, Video o kadar hoşuma gitmedi, o kadar.

[Reply] Roselyn dedi ki...

Ha, bu arada evet, 6-8 aylık noob bir oyuncu olduğum gerçeğini yadırgamıyorum. Eski oyuncu değilim, oyunun eski halini bilemem evet.

Benim videodan beklentim farklı bir şeydi, o yüzden hoşuma gitmedi.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Roselyn
Ben de videodan bahsediyorum ^_^ Yıllardır alıştığımız yerlerin mahvolması çok heyecanlandırdı beni. Ayrıca loreyi sürekli takip ettiğimden deathwing'i görmek süper geldi

[Reply] PnR dedi ki...

içim gitti, uzun zamandır oynamıyor olsam da arada açıp bu cinematicleri izlemek bir ağız sulanması, bir kıpırdanma bir can çekmesi...vs... ally olarak bu yıkıma üzülmüyor değilim ona da bir ayrı içim gitti.
Video da süper olmuş!

(bu ilk yorumumdur:)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Pınar
Sorma biz de bir ara tekrar açtık ama baktık herkes artık epiclerle geziyor, oyun casual olmuş, bir süre sonra sıkıldık kapadık. Ama catacalysm'de elbetteki tekrar açacağız. Azeroth'u öyle görmek dediğin gibi üzücü de olsa, seneler sonra bizim için süper bir değişiklik olacak. Bundan sonra da yorumlarını beklerim ^_^

[Reply] Arman dedi ki...

Warrior 4.0.1 yamasıyla şahane olmuş, durduğunuz kabahat Mr. Loreathan. Cata'da geri dönüş yaparsanız Ravencrest'e de bi uğrayın efem.

Cinematic'e gelince, açıkçası Vanilla ve TBC cinematic'lerini daha çok beğenen biri olarak, WotLK ve Cata açılışlarını beğen(e)medim. Deathwing'in psikopat olduğu kadar mazoşist de olduğu işlenmiş :F En fazla Özel Efekt dalında oscar alır.

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...