22 Mayıs 2011 Pazar

Doğum günüm ^_^

Geçen hafta Cuma doğum günümdü ama bütün arkadaşlar bir yerlerde olduğu için anca bu hafta kutladık. Mekanı daha önce Hesi'nin doğum gününü kutladığımız yer olarak seçtik. Bu sefer de Hesim bana süper süpriz pasta hazırlatmış ^_^. Pastam cakesqueen'in yetenekli ellerinden ortaya çıkmış. Kendisine de buradan teşekkür ederim.

Gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, hediyeleriniz de süper :D!!!




Doğum günü çocuğu



Çilekli mojito'ya doyulan gece



Esprisini ortamda bir tek ben anladım ama gerçekten de müthiş düşünmüş Hesim ^_^


Kısaca, bu pastalar Portal ve Portal 2 oyunu ile ilgili.


Companion Cube (Portal oyunundaki tek dostumuz)



Diğeri ise oyun boyunca bizi testleri tamamladığımız durumda pasta ile ödüllendireceğini söyleyen Glados'un, yalan söylediğini duvarlardaki yazılardan öğrenmemiz ile ilgili. Ama bir şekilde pastanın gerçek olduğunu şu easter egg ile anlayabiliyoruz :D


Veee bu güzel doğum gününün mimarı sevgili eşim, Hesim :*



Bu arada az önce Banyosuyu ve eşi Bora'nın hediyesini duvarımıza astım. Canvas baskı Diablo 3 posteri!(arranged by Hesi)



Yarın iş için İspanya'ya gidiyorum, bakalım fırsat bulup fotoğraf çekebilecek miyim. Dönüşte, ilk doğum günü hediyem olan bilgisayarımın kalan parçalarını tamamlayacağım. Şimdilik görüşmek üzere:)

1 yorum:

[Reply] Bir haftanın özeti « Hesionka dedi ki...

[...] maksat arkadaşlarla beraber olmak. Arkidişlerimizin tümü yalnız bırakmadılar sağolsunlar. Tüm yazıyı Loreathan’ın blogunda bulabilirsiniz. Kocime çok sevdiği ve 2.sini yeni bitirdiği şahane oyun Portal temalı bir doğumgünü [...]

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...