6 Ekim 2012 Cumartesi

Gamex 2012

Bugün Hesionka ile, 3. ve sanırım en yoğun gününü yaşayan Gamex 2012 oyun fuarına gittik. Memlekette böyle organizasyonları nadir gördüğümüzden, kaçırmak istemedik. Gerçi fuar alanına vardığımızda karşımıza çıkan kuyruk, her ne kadar fuara ilgi olmasından dolayı sevindirse de, direkt içeri dalacağımızı düşünürken biraz moralimizi bozdu. 20-25 dakikalık bir bekleyiş sonunda, içeride görevli bir arkadaş sayesinde girişimizi biraz hızlandırdık:)Eee olsun o kadar, sırada bekleyen en ancient gamerlar bizdik:) Yaş ortalaması herhalde 18'i geçmiyordu. Fuar beklediğimden farklı olmasına rağmen, yine de bir kere daha bu tarz bir organizasyondan dolayı mutlu olmamızı sağladı. Fazla uzatmadan fotoğraflara geçelim.

Tabi ancient gamer olarak aşağıdaki T-Shirtümü giyip gittim fuara. Ne o diye soranlar için

Hem moral bozucu hem de sevindirici sıra:)


























10 yorum:

[Reply] nora dedi ki...

Alllaaaaah tambi Cenku cenneti gibi görünüyor ^_^ Eloşka'nın rızkını buraya hibe etmemen için Hesişkomu da yanında götürmen iyi olmuş mihihihihih =)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@nora Hehhe Ya Satın alıcak bir şey yoktu, zaten ben oyun satın alma olayını GW2 ile şimdilik kapadım:D Ama bugün Mists Of Panderia collector's gördüm, hehe bu kadar ulaşılabilir görünce collector's manyağı olarak içime bir ateş düşmedi değil:D

[Reply] nora dedi ki...

Yaaa ben de Akın'a aldım dün dooomgünüsü diye, ama tabii ki collector's değil ^_^ Yazık günah stayla ^_^

Valla ben pandaları sevdim yaa =) Kendime alınca açıcam bi ayucuk :) Akın şimdilik yeni kastığı priest'ini pandaria'ya götürdü onunla oynuyor, ben de alınca paketi monk kasıciz =)

Bu sefer ayucukların emote'ları falan güzel olmuş, yüz ifadeleri vs. güzel olmuş baya ^_^

[Reply] Loreathan dedi ki...

@nora ya iyi de işte, ayıcık yani, kungfu panda, mehh yani:)

[Reply] Roselyn dedi ki...

Hmmmh Ceyda'ların LoL cosplaylerinin güzel fotolarını görürüm diye umutlanmıştım, sağlam uğraşmışlardı ve hiç fena değillerdi çünkü =)
Gitmeyi istedim ama aile ziyaretinden gidemedim ben.
Seneye daha güzel olur umarım hem ben de gidebilirim.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Roselyn çok beklediğim gibi değildi ama yinede oyun fuarı işte:D

[Reply] Unknown dedi ki...

Öylesine gamex yazılarına bakayım derken bunu gördüm Hesionka'nın sanırım baya büyük bir hayranıyım. Her neyse diyeceğim o ki League of Legends kısmında pek takılmamışsınız gibi gözüküyor. Hani görseydim sizi çok güzel olurdu. 4gün cosplayer olarak orada durup üstelik sizin geldiğinizi öğrendikten sonra büyük bi hayal kırıklığı yaşadım açıkçası :')

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Tutku
Heheh, Hesimi tanımayan mı var zaten yolda çeviriyorlar artık, ben de onun sayesinde yancı olarak tanınıyorum:):P
Hangi cosplayerdın acaba bir kaç kişi gördük ama?Pek bana hitap eden içerikte bir fuar olmamış, ben çok daha farklı hayal ediyordum:/ Herneyse oyun fuarı oyun fuarıdır. Çok kalmadık fuarda, hazır Elora'yı ananeye bırakmışken Taksim'de gezme fırsatını değerlendirdik:D Bundan sonra da bloguma beklerim ^_^, biraz senin bloga bakıcam şimdi işe başlamadan, görüşmek üzere.

[Reply] Unknown dedi ki...

Uhm cumartesi günü Lux olduğum gündü sanırım. Açıkçası Gamex'e gittiğim 3. yılımdı ve nedense çok daha umutluydum. Pek öyle gözüktüğü gibi/umduğum gibi olmadı. Zaten kalabalık olmasa 15 dk içerisinde gezip bitirilen bir potansiyele sahipti fuar.
Neyse umarım Taksim'de eğlenmişsinizdir ^^,
hmm bu arada ben ara ara uğrayıp stalkerlık yapıyorum blogunuza ama böyle yazayım edeyim diyemiyorum utangaçlıktan, bir de bloguma bakıcakmışsınız oldu mu hiç çok panik oldum ben şimdi ehe :3

[Reply] Loreathan dedi ki...

@tutku
O gün baktım bloga gördüm Lux olduğunu^_^(LOL'la alakam yok anlamadım gerçi hangi karakter:D, MMORPG olarak ya WOW ya da GW2'ciyim)
Kalabalıktan dolayı kaçıverdik biz zaten durmadık. Daha önce CEBIT Almanya'daki oyun fuarlarına gitmiştim, onlarla karşılaştırınca çok sönük kaldı ama yine de böyle bir organizasyon olması bile süper doğrusu.
Ben kendi bloguma çok yazı yazamadığım gibi diğer blogları da çok takip edemiyorum aslında. İnstagram, tumblr, deviantart filan daha çok geziyorum. Blogun güzelmiş ama ara sıra uğrarım:D

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...