10 Mart 2009 Salı

Intel Extreme Masters ve CEBIT



Geçen sene de olduğu gibi bu sene de şirketimle beraber Hannover CEBIT 2009 fuarındaydım. Wowinsider'da Intel Extreme Masters turnuvasının Cebit'te olduğunu duyunca hemen kendimi turnuvanın yapıldığı salona attım.



Salon'da 2 dev ekranda turnuvalar izletiliyor ve Intel işlemcili aşmış bilgisayarlarda oyunları deneme fırsatı sunuluyordu. Benim gibi birisi için cennet bahçesi gibi bir yer:D



Salona girdiğim sırada dev ekranlarda Counter Strike oynatılıyordu ki hiç hazzetmem o oyundan. Hayır zamanında oynadık biraz ama yeter be kardeşim, teknolojisi de geri kaldı oyunun çöp adamlar koşuşturuyor gibi geliyor ekranda. Herneyse ben hemen WOW oynatılan bilgisayarlara yöneldim. Her sınıftan birer karakter yaratılmış ve hepsi de tamamiyle PVP setlerle donatılmış. Olay bilgisayarları test etmek olduğu için özel serverlar açılmış. Bazı karakterler Dalaran'dan dışarı çıkamazken bazısı ile diğer yerlere de gidebiliyordunuz.



Boş gördüğüm ilk bilgisayara daldım ve oynamaya başladım. Malesef oyun Almancaydı fakat yine de tuşların yerlerini ezbere bildiğimden zorluk çekmedim. Bir süre sonra arkamda bir iki tipin beni izlediğini farkettim. Sonradan aklıma geldi takım elbiseli pardesülü tek kişi bendim salondaki:DBu tip nasıl oynuyor bu oyunu diye bakıyorlardı herhalde.

Salona ilk gidişimde Wow turnuvası henüz başlamamıştı. Daha sonraki gidişimde ise bir kaç maçı izleme fırsatım oldu. Aynı futbol maçını anlatır gibi bir spiker de maçları anlatıyordu. İzlemesi gerçekten çok zevkliydi fakat orada iş için bulunduğumdan standtan fazla uzak kalamadım ve dönmek zorunda kaldım.


Eğlenceli bir turnuva olduğuna inanıyorum, seneye de Blizzard'ın kendisi gelse şu fuara da şenlensek...

Not: Fotoğraflar biraz flu çıkmış anlamadım neden, neyse en azından biraz fikir verir.

1 yorum:

[Reply] Hesionka dedi ki...

aşkım süper cidden :)
çok şanslısın, ben olsam çıkmazdım ordan eheheh

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...