26 Mart 2009 Perşembe

Issız adamı Erkut Abiye havale ederim.

----Spoiler içeren yazı sonra neden spoil ettin izlemediydim filmi demeyin, gözlerimi Ben gibi pörtletip "How the hell would I know?" derim----

Issız adamı izledik geçen gün, çok methettiler şöyledir böyledir filan. Ben öyle ıssızı döverim arkadaş, ıssız değil ipsiz bildiğin bu herif. Anneye bağırır ki ah ulan annesi çak bi tane elinin tersiyle dedim içimden. Kızlara hor davranır, tüketilecek bir eşya gibi görür. Para desen para, ev desen ev, araba desen araba ama haaalaa, "bana bunlar yetmiyo lannn karı lazım banaaa ettttt" diye gece sinsice dışarı süzülmeler. Sonra iş işten geçtikten sonra da "Ulan ben romantiğim aslında çok çektim ben" modlarına girmeler. Eh birader sana herşey müstahak.
Filmde bir sahne vardı, annesiyle oturuyorlar. "Anne zor be anne" diye birşey geveliyor, burada çok hüzünlenmemiz gerekiyordu herhalde ama ben şöyle bir sahne hayal ettim kafamda.

"Anne zor be anne"
"Ne zor evladım, yediğin önünde yemediğin arkanda ama bendeee suç bendeee senin ağzına zamanında bir tane çakamadım, hep el bebek gül bebek"
"Anne çok zor be anne"
"Bak hala zor diyo adı batasıca"

Filmin başında ilk defa kız ona ziyarete geldiğinde, kızın gözleri kapalıyken bir yaklaşışı var, film birden gore, vampiric, bloodbath, teen slasher filmi olucak sandım.

Anlamazsın anlamazzsıınnn, hayvanlıkta bir numarasııınnnn.

Buradan Çağan Beye sesleniyorum, ağlatıcam ulan sizi illa, dur bak neler edicem size tarzı filmlerden başka konulara kaysanız, hayır beğeniyoruz çekim tekniği olsun sinematik anlatım olsun da, ille ağlatıcam olmuyo yani.

Issız adamı Erkut abiye emanet ettim, şöyle bir tedavi yolu izleyeceğini söyledi.
"Bu adamı alıyorsunuz, çarşı izinsiz 5 sene askerlik yaptırıyorsunuz, 5 sene boyunca bölüğün tüm yemeğini o pişirecek. 5 sene sonunda alın bunu 1930'lardaki Lost adasına bırakın, black smoke her gün kovalıyacak bunu. Yemek olarak hindistan cevizinden başka şey yemiyecek. Tam adaya Lostie'ler gelince adadan alıp tekrar askere yollayın"

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...