20 Mart 2009 Cuma

Karanlık Orman - How to disappear completely

Bazen bazı filmleri izledikten sonra, gerçek olmalarını veya keşke bir süreliğine gerçek olsalar ve ben de orada olabilsem diye istediğim oluyor. Bana en son bu durumu yaşatan film Underworld 3 oldu. Filmi gerçekten çok beğendim. İlk iki filme göre hikayeye daha çok ağırlık verilmiş, katıksız aksiyon değil.

Herneyse, böyle fantastik kuntastik evrenleri ve çağları çok seviyorum, neden şöyle bir orta dünyada veya başka fantastik ortamlarda doğmamışım dediğim çok oluyor. Geçen gün işten dönüşte arabayla Maltepe/Başıbüyük'ten geçerken(nerede orta dünya nerede Başıbüyük) ormanlık alanda, tepede ağaçların arkasından ay göründü, ormanın tepe kısımları da hafif sisliydi, tam bir Underworld ortamı yani:D Hayalgücümü çalıştırıp ormanda kurtadamlar tarafından kovalandığımı ve kılıcımla kendimi savunduğumu düşünmeye başladığım anda 2 senedir bir türlü bitirilemeyen ve biryerini yaptıkça diğer tarafı bozulan yoldaki çukurlara girmeye başlayıp gerçek hayata döndüm. Yol biraz tıkanınca tekrar arkama bakıp ormanı bir süre daha izledim. Gerçekten muhteşem bir manzaraydı benim için. Arada bir böyle çevrenin farkına varıp detayları inceleyince, insan hayatın rutinliğinden kurtuluyor gibi hissediyor kendini.

Ya artık dünyayı uzaylılar filan bassın, bilim insanları orta dünya aslında bizim dünyamızmış desin elf, orc, dwarf iskeletleri bulunsun, dünyanın her tarafında hayaletler görülmeye başlandı halk panik içinde filan diye haberler çıksın...real life sux...most of the time...



Radiohead'in bir şarkısı var "How to disappear completely", sözleri olsun müziği olsun çok seviyorum.

that there, that's not me
i go where i please
i walk through walls
i float down the liffey

i'm not here
this isn't happening
i'm not here, i'm not here

in a little while
i'll be gone
the moment's already passed
yeah, it's gone

i'm not here
this isn't happening
i'm not here, i'm not here

strobe lights and blown speakers
fireworks and hurricanes

i'm not here
this isn't happening
i'm not here, i'm not here...

2 yorum:

[Reply] homesick alien dedi ki...

dakika 1, radiohead 1.. skor vermiş gibi olmiyim ya, demeye çalıştığım bloguna girip bunla karşılaşınca sevindim, amanın cenk de radyokafaymış dedim =)

hail to the blogger o zaman..

[Reply] Loreathan dedi ki...

aa kim gelmiş selam ^_^
Ya radyokafaydım tabi unutmuşsun:)

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...