14 Mart 2009 Cumartesi

Mutant Chronicles?...Aman diyim



Geçen gün şu Mutant Chronicles filmi neymiş bir bakalım dedik ve hayatımızın 20 dakikasını daha boşa geçirmiş olduk. Mutant diyince insan sanıyorki çeşitli güçleri var, uçar, kaçar, lazer atar...Ama yok, buradaki mutant olayı bambaşkaymış. Ben yine de izlerim kardeşim diyenler vardır diye spoiler yapmiyim izleyin görün.

İzleyin görün dedim ama yok kıyamadım size, izlemeyin sakın, bana güvenin. John Malovich amcanın sadece ismi reklam yapsın diye bi 20 dakika filan oynatmışlar(o 20 dakika sonrasında direk kapattık filmi zaten). Ron Perlman amca yapma bunu, Hellboy gibi karizma bir rolde oyna sonra böyle 8. sınıf bir filmde oyna.

Benim gibi bu tarz yorum yapanlara "Parasıyla değilmi kardeşim oynarım bakarım keyfime" diyordurlar muhtemelen. 2. bir emre ve X-men 4'e kadar mutantlı film çekmek yasaklanmıştır duyurulur.

2 yorum:

[Reply] Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Ben o gerzek filmi bi aksiyon olacak beklentisiyle sonuna kadar izledim bi de yaa. Gördüğüm en gereksiz filmdi. Gerçekten izlemeyi bırak gördüğün yerde kaç bu filmden okuyucu! :P

Aah ahhhh siteyi görünce içim cızırttı neverwinter nights oynamak istiyorum!! peeh yıllar oldu, dragon age'i bekliyoduk ya çıktı mı acaba? eski rpg'cilerdenim ben, çok pis canım çekti şimdi :Ppp

[Reply] JAMES WHITE dedi ki...

Ben seyretmedim ama merak ediyorum doğrusu. Bu kadar yerildiğine göre muhtemelen 2. sınıf bir sci-fi filmidir.

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...