25 Mart 2009 Çarşamba

Terminator 4, hadi hemen şimdi izlemek istiyorum!!!

Terminator 3'ün çekildiğini duyduğumdan beri heyecandan yerimde duramıyorum, çünkü bu seferki film artık gelecekte geçiyor. Geçmişe dönen robot faslı artık hep aynı muhabbet olduğu için sıkmaya başlamıştı. Yeni filmin ne kadar heyecan verici olduğunu görmek için son çıkan traileri izlemenizi tavsiye ederim.

4 yorum:

[Reply] JAMES WHITE dedi ki...

Tanıtım filmi projenin ne kadar güzel olduğuyla ilgili yeterli fikir veriyor. Serinin yeni filmini büyük bir keyifle izleyeceğiz. Anladığım kadarıyla kendini insan olarak gören bir robotun da dramı eklenerek filmin tekdüze bir yıkım senaryosunda uzaklaşması sağlanmış. Hollywood senaristleri işlerini gerçekten iyi yapıyorlar.

[Reply] Loreathan dedi ki...

Ben şirkette sessiz izledim ama yine de çok etkilendim. Kendini insan sana robot olayından çok sanki bir insanı robotlaştırmışlar gibi geldi. Heralde sessiz izledim diye anlamadım:D

[Reply] turumcu dedi ki...

Hazırlık olarak her gün bir bölüm Terminator the Sarah Connor Chronicles izliyorum. Teaser trailorı izlediğimden beri geri sayımdayım, gel 5 haziran gel!

[Reply] Loreathan dedi ki...

Sarah Connor Chronicles'a bende başlamak istiyorum ama daha sırada Big Bang Theory ve Dexter 3. Sezon var. Ha bir de Lost bitecek:D

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...