4 Haziran 2009 Perşembe

Susuz, süngersiz, ego ile araç yıkanır

Her sabah arabanın başına geldiğimde, beni şaşırtmayan klasik manzara ile karşılaşırım. Mutlaka arabanın bir taraflarına o gün bağırsakları bozuk kuşlar uğramıştır. Valla nereye parkedersem parkediyim bir şekilde lazer güdümlü pisliklerini tam benim arabanın üstüne isabet ettiriyorlar. Onlara da hak vermek lazım, ben de uçarken mıçabilsem, yere inmek için kasmazdım. Ama bilerek yapıyor olmaları lazım, yoksa her sabah her sabah da olmazki kardeşim.

Neyse sırf bu yuzden haftada 2 kez benzincilerdeki otomatik yıkama makinelerine gidiyorum. Araba yıkanırken içinde oturmak hoşuma gidiyor. Ama bazı tipler var, çok rastlıyorum bu adamlara, arabadan iniyor, araba yıkanırken huşu içerisinde dışarıdan seyrediyor. Tamam insanın hoşuna gidiyor arabanın temizlenmesi de, bu tiplerin olayı biraz daha farklı. Böyle garip bir tribe giriyorlar. Daha böyle bir artis duruş takınıyorlar. Arabayı yıkayanlara karşı böyle bi" aman dikkat et haa pahalı o araba, 10 yıl calıssan alamassın ha ha ha" tavrındalar. Arada bir bezi eline alıp kendi siliyor filan, bırak be adam yapıyorlar işte. Zaten yıkayanlarında yüzünden, "Hey Allahım yaa" tribi okunuyor. Benzin aldın diye, otomatik makinede bedava araba yıkatıyorsun, nedir o "bu araba sadece bende var, ohh benim arabamm, yıkanması bitsin bornozunu giydiricem" tripleri. Sanki yıkama sonrası şömine karşısında, ayı postu üstünde arabayla sevişicek.

Bilmiyorum belkide ben manyağım biraz, saçma sapan şeylere takılıyorum.

3 yorum:

[Reply] mit dedi ki...

Yok yok, manyak falan değilsin merak etme :) Ben de çok sinir olurum o tiplere. Ya da ikimiz de manyağız, bilemiyorum :)

Ayrıca kuşlara da kızmamak lazım. Ben de uçarken mıçabiliyo olsaydım gider milyarlık arabaların üstüne pislerdim. Hem işimi görür hem eğlenirdim :P Belki onlarda öyle yapıyolardır. Belki de aralarında yarışma bile üzenliyolardır, kim isabet ettirecek diye...

[Reply] Loreathan dedi ki...

Hehhehe, dün daha az mıçılan bir nokta keşfettim ;)

[Reply] mit dedi ki...

Sana Ford SportKa Bird reklamını öneriyorum :)

http://www.youtube.com/watch?v=xxSex9VxlwI

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...