30 Eylül 2009 Çarşamba

Hugh Jackman vs. Cell Phone

Hugh Jackman'ı çok severim, Daniel Craig'i de sert Bond karakteri ile sevdim. İkisinin bir araya gelip "A steady rain" adlı bir Broadway oyunu sergilediklerini duyunca inanılmaz merak ettim, keşke izleyebilsem:( . Sevdiğim iki oyuncuyu canlı bir şekidle rol yaparken görmek muhteşem olurdu. Düşünsenize karşınızdalar ve yeteneklerini o anda size canlı olarak sunuyorlar...




Geçen gün bu oyun sırasında, dünyanın her yerinde bulunabilen bir ayı, teknoloji maymunu, kültür yoksunu bir yaratık telefonunu açık bırakmış ve uzun bir süre boyunca da çalmasına rağmen kapatmamış. Trajikomik bir diğer olay ise o sırada bu olayı başka birisi yine cep telefonu ile çekmiş. Hugh Jackman, olanca kibarlığı ile olaya müdahele ediyor ve önce "Şuna cevap vermek istiyor musun?" Diyor, bir süre bekleyip "Hadi ama, kapat artık şunu" diyor ve bir dakika daha bekliyor. Olay tam da oyunun en heyecanlı yerlerinden birinde gerçekleşiyor.




Ben o anda oyunu izliyor olsaydım, o çalan telefon sahibini bulup, Wolverine, James Bond karışımı bir şeye dönüşüp atomlarına ayırırdım herhalde.

Bu ayıların Türkiye'de en çok rastlananı da, film sırasında telefonu açıp, mesaj kontrol eden, boş boş ekranına bakan tipler. Filme niye para verdin, o gelen mesajı o anda okumaya mecbur musun, sinemaya laf olsun diye geldiysen bizi niye rahatsız ediyorsun. Karanlıkta sağdan soldan telefon ışıkları görünür, kapanır, tekrar yanar, çıldırtıyor bunlar beni. Bazısı da eliyle telefonu kapatıp fısır fısır konuşmaya çalışır. Senin gibi bir tipin ne önemli işi olabilirki, varsa da git o işini hallet, sinemaya gelme.

3 yorum:

[Reply] Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

ay evet o sinemada telefonun ışıgını açan gerizekalılardan ben de nefret ediyorum, kıtlar ya. sesi kapatın deniyor ya, gerisi onemli degil yani. bir anda ilgim dagılıyor o ışıgı görünce, piç oluyor film.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@merope

Aynen yaa nasıl dikkat dagıtıyor o karanlıkta, kafasına birşey atasım geliyor.

[Reply] mit dedi ki...

Kesin Türktür o :)

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...