23 Ekim 2009 Cuma

Ninja Assasin

Güzel filme benziyor, saf aksiyon, ninja, katanaydı, yıldızdı bayağı bir ilgimi çekti.



Şimdi farkettim ki aslında bu filmin benim ilgimi çekmesi biraz da çocukluğumdan kaynaklanıyor. Ne çok severdim ninjalı filmleri. Değirmendere'de otururken, yaz tatillerinde apartmanın altındaki videocudan her gün farklı bir ninja filmi alıyordum hahaha:D Hatta bir dergi almıştım ismi de "Karate", onun en arka sayfasında, "Ninja kıyafeti, Tamamen görünmez olmanızı sağlar" yazan bir reklam vardı. Adamın biri ninja kıyafeti giymiş, siyah fonda poz vermiş, e haliyle siyah üstüne siyah biraz seçilmesi zor olmuş. E ben görünmez olmak için siyah fon mu kollayacağım sürekli. Tabiki de çocukluk, acaip etkilenmiştim. Tutturmuştum sanırım alalım diye, veya da anneme diktirmeye kalkmıştım.

Aklıma izlediğim filmlerin ne kadar saçma olduğu geldi, "Altın Ninja" diye bir film izlemiştim. Baş kahraman ninjanın göğsünde altın bir plaka vardı ve güneş ışığını ondan yansıtarak düşmanlarının gözünü kör ediyordu auheueahu canım çekti olsa da izlesek:D

4 yorum:

[Reply] Volkan dedi ki...

süper filme benziyo.

[Reply] LustForBlood dedi ki...

Sadece Bi Rain için bile izlenir :D
Güzel filmdi *,*

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Lustforblood

Ben izlemedim hala, çıktı mı ki?

[Reply] LustForBlood dedi ki...

Türkiye'de Ekim'de çıkacak film ama Amerika'da çoktan çıktı -,-' Ben bir online film sitesinde gördüm ve dayanamayıp izledim ama sinemaya da gitme planlarım var film için.

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...