2 Aralık 2009 Çarşamba

Bilinçaltından taşanlar v1.1

-PS3 3.10 update'i ile artık oyunlarda aldığınız achievement olsun PSN'den satın alınan oyunlar olsun filan anında facebook'a taşınıyor. Böylece "Benim PS3'üm var, nasılda oynuyorum baksana, o müthiş grafiklerin tadına vardığım gibi ayrıca başarılar da elde ediyorum" diye arkadaşlarımı spamliyebiliyorum. Bir nevi Barış Atar'ın görgüsüz karakteri oldum çıktım.



-Merlin dizisi hiçbirşey yokken oyalıyor, hakkını yemeyeyim, fakat Arthur'un babası Kral abimiz nasıl bir mankafa, bu adam bu ülkeyi nasıl yönetiyor yahu. Küçükken düşüp kafayı taş ocağa çarpmış kesin, ondan bile büyüyü suçlar. Büyü de büyü, be dur be adam, herkes sen ne dersen onu yapıyor zaten ne tırstın bu kadar. Kimse buna "La bi SIS, SIS!!!" diye elinin tersini göstermiyor, bu da gaza geldikçe geliyor.

-Kepçoz Merlin'im benim, fireball da atsan bana hala ibiş gibi geliyorsun, ciddiye alamıyorum seni. Bir de her dragonla konuşmanda o dragon'un "Hehehe, kolaymı öyle Merlin'im tüm bilgiyi almak, azıcık bilgi veririm gerisini sen çözücen" edası ile kaçmasından ne kadar ciddiye alındığın ortaya çıkıyor. Yazık lan aslında acıdım da.



-Ya  bıraktığımdan beri zerre canım çekmiyor Wow'u, eskiden deli gibi bilgileri, haberleri okurdum şimdi Mehhh diyerek sayfayı 10 saniyeden fazla açık tutamıyorum. Azeroth'daki Loreathan'da emekliliğin tadını çıkarıyordur, gelsin tavernlar, gelsin Darnassus tatilleri.

-Bizim aşağıdaki ayu komşu var ya, hani hesi bahsetmişti zamanında, bu ayı sabahları balkonda çekiçle ceviz kırıyor. Nasıl bir ayısın sen, pardon ayı değil Yeti. Alet kullanma yeteneeği ancak bu kadar gelişmiş. Ezerek ceviz aççççhhh. Sabahın köründe kırdığı için kendimi toparlayıp yataktan kalkana kadar işini bitirmiş oluyor. Camdan iple bir ceviz kırma aleti indiricem tam gözünün önüne, vahiy geldi sanıcak, yaratık çünkü bildiğin.

-"Doom gibin oyun" lafını hatırlayan var mı?Eskiden FPS'ler, bu tarzın ilki olan Doom'un adı kullanılarak anlatılırdı çünkü karşınızdaki oyunun türünü bir türlü anlamazdı. "Hani elde silah gözüküyor, koridor var yaratıklar çıkıyor, Doom gibin oyun işte ya" diyince karşıdaki anca anlıyordu.

-Hesi'ye  renkli çıktı almak için Maltepe içinde bir kırtasiyeye girdim. Çıktı makinasının başındaki çocuk şöyle seslendi diğer arkadaşlarına, "Renkli çıktı nasıl alıyooooz". Daha ilk lafı duyduktan sonra oradan ayrılmalıydım ama o saatte başka açık yer bulamamıştım. Neyse USB'deki dosyamı almak için bilgisayarlarına taktılar, hallettiler bir şekilde. Sonra eve geldim o USB'yi bir taktım bilgisayarıma!!!Virüsssss!Hem de en iğrençlerinden. Klasörlerin kopyasını alıp gizleyip kendi oluşturduğu klasörlerin sonuna .exe koyuyor, o klasöre bir tıklıyorsun yayılmaya başlıyor. Küfür ede ede bayram tatilinde 2 ayrı virüs programı ve 1-2 tane trojan silen programla anca kurtuldum ama bayağı bir uğraştırdı.

-Anime figür/aksesuar satışı devam ediyor. Aşağıdaki bebeklere ilgi göstermesseniz çok üzülecekler benden söylemesi :D

10 yorum:

[Reply] noraashira dedi ki...

Merlin'e herkes laf söylese de bende seviyorum kendisini, çerezlik dizi benim için, ben asıl Arthur'a gıcık oluyorum, ne ukala heriftir yahu :)

[Reply] Hesionka dedi ki...

mörlin bildiin ibiş ya... canım efsanenin aasına mıçıp bırakmışlar... morgananın sarayda işi ne zaten? uther abi zaten her bölümde saraydan birine kafayı takıp zindana arttırıp kellesini uçurun triplerine girio...

ne üzülecekler beee! mis gibi üstüne konarım hepsinin muahahahha :B

[Reply] Loreathan dedi ki...

@noranıngemisi

Çerezlik canımmmm orası kesin, dedim ya izliyorum ben de yemek yerken filan. Arthur çömez yaw, bi zararı yok artis mle:)

@Hesionka

Tek bildiğim Uther, Uther The Lightbringer'dır, Paladinin özü hehe

[Reply] Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

merlin için sözlükte biri çok komik bişey yazmıştı bu ne biçim ülke, merlin olmasa her önüne gelen andaval camelot a girip eldiven atıp kralını prensini kesip atıcak diye, ayyynen öyle. legend of the seeker merlin den daha guzel :D

bir de o efsane ile alakalı.. avalon un sislerinden baska referans tanınmamalı bence :)

[Reply] Unknown dedi ki...

ya ben seviyorum kepçüğüü.
ama her bölümde ota boka mağaraya inmesine deli oluyorum.
''hacı toolet kaadı bitmiş nerde olduğunu biliyomusun sen ''
diye sormasını bekliyorum bigün.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Merope

Hahahha aynen, ya bi sittir git diyemiyolar şu ben kralla dövüşücem prensi pataklıyacam diye gelenlere, direk olaya giriyorlar, bir de ölümüne ha, bi prens kral kaç senede yetişiyor haberleri yok.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@banyosuyu

Ben de seviyorum da ciddiye alamıyorum hehhe. Birgün şu dragon üstüne basacak yanlışlıkla "Ya merlinim pardon da sürekli ayak altındasın, gittin işte bitti olayın vah vah vah" diyecek. Diziye alternatif son.

[Reply] mit dedi ki...

Merlin; Merlin olmasa, yani karakter isimleri farklı olsa, farklı bir ülkede vs. geçse dizi güzel olabilirmiş. Bu haliyle koskokca Merlin'in düştüğü duruma acımaktan başka bir şey gelmiyor insanın elinden.

Wow'da bıkan soluğu Aion'da alıyormuş duyduğuma göre. Online oyunlarla aram pek yoktur, denemedim o yüzden. Ama değişik bir şeyler arayışındaysan bakabilirsin belki.

Ceviz kıracağını iple indirme fikrine koptum :) Yalnız dikkat et de adam ipe asılıp seni de indirmesin aşağı. Güne o adamın kucağında başlamak pek de hoş bi deneyim olmaz sanırım :)

Doom gibin lafını da unutmak ne mümkün? ;)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@mit

Çok haklısın, başka bir evrende geçiyor olsa çok daha iyi olurmuş, sürekli ya böyle Arthur olur mu böyle Merlin olurmu diye diye diziye konsantre olamıyor insan.

Aion'a başlayan tüm arkadaşlarım bıraktılar ehhehe iyiki beklemişim onları:D

Şu sıralar doom gibi Mirror's Edge oynuyorum, bayağı zevkli.

[Reply] Hesionka dedi ki...

@merope: aynen katılıyorum! kesinlikle avalonun sisleri referans alınmalı :D

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...