Geçen haftasonu Nora, ben, Akın, Hesionka ve Berk, Nora'nın fotoğraf ödevi için Beylerbeyinde buluştuk. Malesef hava çok kötüydü ve fotoğraf çekmeye elverişli değildi, ben preciousı yağmurdan koruyacağım diye uğraşırken pek bir şey çekemedim, bir süre sonra vazgeçip kaldırdım makinayı zaten:) Ama Nora ödevin de gazı ile canavar gibi çekti etrafı ve gayet güzel sonuçlar aldı. Çektiklerine şuradan bakabilirsiniz.
Format yiyen bilgisayarımı daha yeni toparladığım için kendi çektiklerime de daha yeni baktım. Tahmin ettiğim gibi yağmurla uğraşmaktan pek düzgün bir şey çekememişim. Sadece 2 tanesini beğendim. Deviantart sitemden izleyebilirsiniz.
Bu Nora'nınki ile neredeyse aynı olmuş, sadece bir kaç derece açı farkı var :)
16 yorum:
süper olmuşlar.. daa nolsun.. az, öz :D
@Hande
/blush teşekkürler ^_^
ben nora nınkilere de baktım, gerçekten çok güzel çektikleriniz
objektifinize saglık mhahaha
@Merope
Yorumun için teşekkürler fotoğraf dostu, yüreğine sağlık auehuaehuaehu dzzzvbbbvtt ..... error
acaip imreniyorum fotoğraf çeken insanlara, bi sürü de eğitim indirdim ama ortasında sıkılıp bırakıyorum. Tabii bi de şu bakış açısı olmalı insanda, benim o yeteneğim yok işte
@DecisionS
:) Ben de bir çok eğitim okudum internetten, fakat okudukça bunları uygulama isteğim arttı. Sırf bilgiyi okumak sıkıcı oluyor, orada okuduklarını denedikçe hevesin artıyor. Fotoğraf sitelerindeki fotoğrafları incele, bakış açılarına dikkat et, ama illa da onlar gibi olmana gerek yok, çok farklı şeylerde deneyebilirsin. Sadece temellerini öğrensen kendini geliştirebilirsin. Benim de çok yapmadığım bir şey var ki, o da imkan oldukça makinanı hep yanında taşımak, nerede güzel bir kare ile karşılaşacağın belli olmuyor, "Ahh! neden almadım makinamı yanıma ki" dediğim o kadar çok an oluyor ki.
yine 2 güzel fotoğrafla, fotoğraf dostlarının gönül telini titretmeyi başarmışsın üstad ????
-burda ağzındaki çayı püskürterek gülüyorsun-
yoksa zoraki güldürme timini salarım oraya.
@banyosuyu
Emeğime sağlık değil mi yani, onu söylememişsin auehuehauh
Ahahahaa evet ya, yanyana çekmişiz sanki kayıkları :D Seninki de pek güzel olmuş... "Parking lot" adlı ortak çalışmamız diyelim =)
Yüreğine sağlık diyorum, tanrılar UV filtrene zeval vermesin euheuhueh :D
Havalar düzelsin bu gezileri daha çok yapıciz!
Stay tuned.
@nora
parking lot LOL! ^_^
Preciousı sardığım torbaya sağlık, ışığın bol olsun auehuaehu
Evet yav yağmur, fırtınada bu kadar yapıyorsak güzel havalarda dağıtıcaz ortalığı eauhae
sitedeki diğer fotoğraflarına bir göz gezdirdim hepsi harika! tebrikler
ben ikinci fotografı çok sanatsal buldum.
rep diyorum.
@özzeinep
Teşekkür ederimmmm ^_^
@kahvegibi
+rep hehhee forum mod on :D
resimler kötü olsada süper bi yerde çekmişsiniz...
Art is a BANG ;)
@Ogatayhan
Kötü mü? O_O???
yok kötü deil be :D
Yorum Gönder