12 Ocak 2010 Salı

Heavy Rain

Playstation 3 exclusive olarak çıkacak olan Heavy Rain, 24 Şubatta Avrupada piyasada olacakmış. Uzun süredir beklediğim bir oyun, umarım hayal kırıklığı yaratmaz. Aşağıda bir iki videosunu koydum, diğer aksiyon/adventure oyunlarına göre bayağı bir değişik olacağa benziyor. PS3 almak isteyenler veya planlayanlar için bir öneri, shopto.net PS3 fiyatları gerçekten çok uygun, bir bakın derim.



2006'da yayınlanan ilk teknoloji videosu.


Offical E3 Trailer


Gameplay videosu

7 yorum:

[Reply] Hesionka dedi ki...

2006'da yayınlanan videoyu eski iş yerimde arkadaşlarla ağzımız açık izleyip "3D'nin boku çıktı artık" demiştik. 4 sene sonra nihayet oyun hazır ve wishlist'e eklendi bile çoktaan ^_^

[Reply] Roselyn dedi ki...

Bathroom gameplay videosunu izledim de çenem düştü, grafikleri geçtim ne kadar ilkinç bir oynanış tipi var?!

oynamak istiyorum böyle oyunları ama konsolum yok ühü ;_; belki bir güüün bir güüüün.

[Reply] mit dedi ki...

Bundan önceki oyunları olan Fahrenheit kelimenin tam anlamıyla muhteşemdi. Bu oyunun da iyi olacağına adım gibi eminim. Umarım PC'de de görürüz kendilerini.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Hesionka

Şimdiki hali daha bile gelişmiş geldi bana.

@Camael

Evet aşmış bir oynanış şekli var. Shopto.net e uğra konsol almaya karar verince.

@mit

Fahranheit'ta devrim biteliğinde gibi gelmişti, enteresan bir oyundu, bakalım bu nasıl olacak. PS3 exclusive olarak açıklandı malesef.

[Reply] mit dedi ki...

Hah! Ne exclusiveler geldi geçti benim emektar PC'mden :) Resi 4, Force Unleashed, Jade Empire, Fable... Yani umutluyum :)

[Reply] Ahmet Kamil Keleş dedi ki...

Bana PlayStation 3 almayı isteten oyunlardan birisi Heavy Rain, bathroom trailer'ını izledikten sonra iyice... ShopTo.net de ayrı güzelmiş.

(PS3'ü ve güzel bir ekranı yazın almayı düşünüyorum)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@mit

evet haklısın^_^, ama PS3 kan kaybetmemek için bu tarz exclusivelere daha çok tutunuyor, ha xboxda da çıkacak olsa ok derdim ama sadece ps3'e çıkınca biraz zor gözüküyor.

@Lorean

Evet ben de alacak olsam shopto.net'ten alırdım, gittigidiyorda bile o fiyatlara yok çünkü. Belki yaza kadar iyice ucuzlar.

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...