9 Şubat 2010 Salı

Wow - Wrath Of the Lich King Ending

World Of Warcraft WOTLK pakedinin sonunu merak mı ediyorsunuz?Aşağıdaki videoyu 5:35'ten itibaren izlerlerseniz görebilirsiniz. Hikayeyi ve karakterleri bilenler için gerçekten müthiş bir süpriz var.

Daha önceden Arthas ile ilgili kitaptan bahsetmiştim. Bu kitabı okuduktan sonra hikayenin devamında neler olacak çok merak ediyordum. Sonunda sonuçlandı.

Wow hesabım 7 günlük free play time ile şu anda aktif olsa da, yeni ezpansiona kadar hesabımı tekrar açmayacağım herhalde. Sonunu da gördük zaten yeter :) Bu arada videoyu çeken Might adlı guilde teşekkürler ve tebrikler. Videonun ilk kısmı burada fakat ben aşağıda cinematicli kısmını koydum.

*******Dikkat Heavyyyyy Spoiler*******

3 yorum:

[Reply] Roselyn dedi ki...

omg. orada olup canlı canlı görebilmek vardı bunu!!! (oyunu kastediyor burada). :\ama en fazla level 23 falan oldum sanırım veya. . . 30 a gelmiş miydim? emin değilim.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Camael
Artık bu oyunda bu tarz şeyleri başarmak daha bir kolay oldu. Blizzard herkes oyunun sonunu görebilsin bu heyecanı yaşasın istiyor. Ama ben oynamadığım için direk videoyu izledim heheh:D

[Reply] JAMES WHITE dedi ki...

Vay beee koskoca lişkingin de bir sonu varmış demek ki :) ama yenisi var tabii olan Artas'a oldu. Caaanım yakışıklı prens harcandı. Now leave this place !!!!

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...