15 Mayıs 2011 Pazar

Bilgisayarı upgrade zamanı geldi

Kendime doğumgünü hediyesi olarak bilgisayarımı upgrade edeceğim:D Bu Hesi'nin hediyesi olacak ^_^. Aylardır yolunu yapıyordum zaten.  Ekran kartı ve psu'yu  önceden almıştım, ama ramler, işlemci ve anakart çok eski kalmıştı.

Mesela Crysis 2'nin çok da fazla bir sistem istemediğini duyup multiplayer'da deneyince şoke oldum, adamı sağa çeviriyorsun 15 saniye sonra dönüyor :O. Heyecanla beklediğim birkaç oyun var, bunları alıp da sonra tadına vararak oynayamassam bir anlamı kalmayacaktı. Ayrıca ne zaman işlemciye yüklenen bir oyun oynasam, uçuşa geçmek için pistte hızlanan uçağın sesine benzer bir ses geliyor aletten. Diablo 3 geliyor, Witcher 2 geliyor, geliyor da geliyor. Crysis 2'yi de merak ediyorum, grafik ayarlarını düzenlerken hafif ukala bir sırıtışla, "Hmpf, bu ne ki, herşeyi çalıştırır benim canavar" demek istiyorum.

Neyse canavarın ilk parçasını aldım, hem görsel şölen(ne demekse) hem de teknik açıdan çok iyi ve ödül almış bir kasa seçtim. Aerocoll Xpredator. İsmi gibi tipi de karizma;






Parçaların devamı haftaya inşallah:) Bitmiş halini de koyarım buraya. Arada Witcher 2'yi de aldım, inşallah bu canavarla oynayacağım. Evet, ben bir teknoloji ve oyun bağımlısıyım (alkışlar duyulur, Loreathan mahçup bir edayla yerine oturur.)

2 yorum:

[Reply] Hesionka dedi ki...

aman da aman benim teknoloci delisi kocam. :)
şimdiden güle güle kullan aşkım.
mucxxx

[Reply] Doğum günüm ^_^ « Loreathan'ın Fantastik Dünyası dedi ki...

[...] Loreathan'ın Fantastik Dünyası HomeAbout You Tube Twitter Facebook ← Bilgisayarı upgrade zamanı geldi [...]

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...