8 Mayıs 2012 Salı

Game of Thrones Aile Ağacı

Game of Thrones 2. Sezon'da da yine heyecan dolu müthiş entrikalar ile devam ediyor. Hala bu dizi için, savaş yok, aksiyon yok diyenleri anlayamıyorum. Dönen entrikalar, olaylar muhteşem bir şekilde işleniyor. Her bölümde bizi şok edecek yeni bir şey açıklanıyor, veya oluyor. Fantastik öğelerin de hikayeye girmesi ile her hafta yeni bölüm için zor bekler olduk. Hala ne savaşındasınız arkadaşım, gidin Spartacus izleyin.

Aşağıda aileler, insanlar arasındaki bağı anlatan bir aile ağacı var. Eğer diziyi yeni izlemeye başladıysanız bakmanızı tavsiye etmem, çünkü ilerisi için spoiler içeriyor olabilir. İzlemeye devam edenler ve detaylarda kaybolanlar için ise iyi bir referans. Hala bu diziye başlamadıysanız çok büyük kayıptasınız.


-DİKKAT SPOILER-

Baratheon'ın çocukları konusunda aile haritasında hata var, zira bu çocukların en az biri başkasından:)


5 yorum:

[Reply] Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Bir de bence dizinin en güzel yanlarından biri, başka dizilerde 10 bölümde olacak olayın tek bir bölümde olup bitmesi. "Bu adam ölürse dizi biter" dediğimiz adamların takır takır ölüp bizi şaşırtması.

:)

[Reply] Bugra dedi ki...

Bu mesaj -fazlasıyla- SPOILER içermektedir!

Merhaba. Aile ağacında bir şey dikkatimi çekti ve söylemeden edemeyeceğim. Robert Baratheon ve Cercei Baratheon'un çocukları aslında Cercei ve Jaime Lannister'ın çocukları değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. en azından Joffrey'in Cercei-Jaime ikizlerinin çocuğu olduğunu biliyorum.

Fazlasıyla demiştim. :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@write to me often
Katılıyorum, sürekli bir şok içinde izliyoruz diziyi:D

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Gilderoy

Resmin altına bakarsan ben de bu konuyu yazdım:)

[Reply] b'locked dedi ki...

Eddard'ım öldü ya yastayım.İnan bakasım gelmiyor Arya ile Khaleesi'nin çıkışını bekliyor olmasam

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...