2 Şubat 2009 Pazartesi

Dünkü rüyam bir film olsa ve senaristi ben olsam kesin dayak yerdim

Dün gece bir rüya gördüm, özet olarak şu şekilde açıklayabilirim sadece WTF???(http://www.urbandictionary.com/define.php?term=wtf)
Rüya şöyle gelişiyordu;
Korsan gemisinde bir korsanım, İngiliz donanma gemileri bize saldırıyor ve geminin ana direği yıkılıyor. Daha ufak bi tekne ile gemiden çıkıyoruz ama İngiliz'ler bizi tutsak almış. Şükür ki donanmanın kaptanı iyi yürekli babacan bir İngiliz. Bizi bir adaya bırakıyorlar, başta güzel gözüken ada daha sonradan kalkıp işe gitme vaktimin geldiğini anlayan vücut saatim, ve beni bir yandan sıkıştıran tuvaletimin gelmesini de ekleyince kabusa dönüşmeye başlıyor. Önce yanımda diğer korsanlardan biri ile ormanda yürürken bir telefon çalıyor, ama ankesörlü telefon. Yanımdaki telefona doğru gidiyor fakat arkasından yarı insan yarı yarasa karışımı kanatlı birşey de takip ediyor. Telefonu açıp birşeyler konuşuyor bu benim korsan arkadaş ve sonra ne diyo diye sorduğumda ağzında birşeyler geveliyor, anlamıyorum. Neyse arkamızı dönüp gitmeye başlıyoruz bakıyorumki orman siyah beyaz olmuş. Lost'taki Sun abla hayalet olmuş ve eşi Jin'i arıyor.


Neyse onu da geçiyoruz, korsan tayfa bir kamp kurmuş, ama kamp aynı World of Warcraft'taki kamplar gibi, etrafta birkaç tane görev veren eleman ve satış yapan tipler var. Birisi ateş yakayim mi diyor, ok diyor kampın başı gibi gözüken sakallı bir adam. Bir tane odunda bana ver diyor ve yanan bir odunu alıyor diğerinden. World of Warcraft'ta bazı tiplerin elinde meşale olur, onu da eline alınca aynı oyundaki tiplere benziyor. Herneyse sonra saat çaldı uyandım, uyanmasam daha nerelere gidecektim bilmem.

Loreathan-Senaryo bu, ne dersiniz sürükleyici değilmi sayın yapımcı.
Yapımcı-Güzelim şu köşede duran odun ne için biliyormusun?

4 yorum:

[Reply] Hesionka dedi ki...

lol
ben de böyle rüya görmek istiyorum koci :)
ben rüyalarım hep sıkıcı :(

[Reply] Loreathan dedi ki...

Benimki de pek eğlenceli sayılmazdı karıcım:D Karman çorman Uwe Boll filmi kalitesinde.

[Reply] Volkan dedi ki...

wow'u bırakmanın bilinçaltındaki yan etkileri :P

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Volkan

Hhahah baya eski bu rüya o zaman wow deli gibi oynuyordum

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...