24 Nisan 2009 Cuma

Enki Bilal, Wagamama, Taksim



Dün Hesionka ile Taksim'deydik. Uzun süredir görmek istediğimiz, Yapı Kredi Sermet Çifter Salonundaki Enki Bilal sergisi ilk durağımız oldu. Sergide çok güzel eserler vardı, Hesionka'nın dönüşte yolda bana söylediği gibi, bu tarz sergileri gezerken insan çok değişik duygular hissediyor, kendisine artı bir değer katıldığını hissedip mutlu oluyor.



Tabi bu hissin herkes için geçerli bir durum olduğunu sanmıyorum, boru sesi ile "Ehü öhü hehu şu resme bak" diye konuşan ve "Aaa bak bu aynı sen ehehehieheheie(gösterdiği resimde şişman bir karakter var)"diyerek erkek arkadaşına sevimlilik yaptığını sana jelibon kızlar da geziyordu sergiyi.

Herneyse sergi 2 Mayıs'a kadar açık, yolunuz düşerse tavsiye ederim.

Oradan direk Terkos pasajı ve Beyoğlu Çarşısı talan edildi, talan sonucu Hesionka'ya 3 adet tshirt dısında başka değerli bir ganimet bulunamadı. Beyoğlu çarşısında göğüsleri yarıya kadar dışarıda olan travestiye gösterilen tepkiler görülmeye değer ayrıntılardı. Kadının biri resmen korkup yanındaki yaşlı annesinin eline sarıldı. Çocuğun biri de kız arkadaşına "dön bir daha bakalım" diyerek kolundan çekiştiriyordu. Aşın kardeşim bunları nedir bu kadar enteresan olan. Yapma, sahte meme görecem diyorsan o ayrı, o senin sapıklığın.

Buradaki işimiz bitince direk kendimizi geçen hafta ortasından beri aşerdiğimiz Wagamama'ya attık. Tek kelimeyle lezizdi diyebilirim. Ultimate feast!!!. Anadolu yakasına da açın kardeşim şunu.





0 yorum:

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...