13 Mayıs 2009 Çarşamba

Eurovision için düğmeye basılsın


Eurovision'ı dün akşam bir yandan WOW oynarken 170 derecelik açıdan bakarak yan gözle izledim. Ya artık iyice, belediyeler arası amatör müzik yarışması ruhu ile katılan gruplar çıkmaya başladı. Ülke olarak siz nasıl seçiyorsunuz o finalistleri, kulaklarım tırmalandı. Lan noliiiii diye biraz daha ekranın önüne gidip seyrediyim dedim, tam o sırada Bulgaristan'ın şarkısı vardı. Abicim hiç mi kimse uyarmamış bunları, "Boşver abi Eurovision filan katılmayalım tamamen politik bu yarışmanın sonuçları" muhabbeti ile telkin ederek uzaklaştırsalarmış. Hayır sırf Bulgaristan değil, neydi o ilk çıkan ülke, sirk gösterisi gibi, Gogol Bordello tadı yakalıyalım demişler ama yapmayın be abicim, olmamış yani. Tamam bir sene Lordi'ye enteresan grup, çılgınlık yapıp bunları birinci yapalım dediler. Yaptılarda, her sene her sene yemezler canım çakma Bordellom. Daha ne fantastik gruplar çıktı ama tahammül edemedim uzaktan uzaktan ekrana bakmadan dinleyip güldüm sadece.

Bir de herkes farketmiştir, hatta TRT spikeri bile çileden çıktı; Bu Rus spikerler ne bağırınıyo böyle kardeşim. Noluyo yani, milleti gaza getirelim diye kulaklarımızı patlattınız şımarıklar.

Yıllar yılı aklıma gelmemişti, Örövizyon ne?Eurovision nasıl oldu örövizyon?Eurovizyon yazanlar da var tamam hadi bir nebze kabul ama örövizyon olarak nasıl okuduk biz bunu yıllarca. Yakında "Övröpöyö seyahate gidiyorum" veya "USD/ÖRÖ" kuru artmış gibi kullanım alanları da oluşur.

3 yorum:

[Reply] Hesionka dedi ki...

Lordi de bayaa sikko gruptu ha

[Reply] Böcek dedi ki...

bir şamatadır gidiyor her sene birşey olduğu da yok.:/

[Reply] Loreathan dedi ki...

Dünkü grupların birçoğu da yine şaka gibiydi. Medrano sirkine döndü ortalık.

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...