8 Mayıs 2009 Cuma

Kaybedenliği paraya çevirme


Hey dostum, kaybeden misin?Sakın üzülme bu nadide özelliğini paraya çevirmek elinde.

İşte çok gizli formülümüz

Öncelikle karşı cinsle şansının yaver gitmediğinden emin olucaksın, aynaya bakıp gözlerini kısarak defalarca "Evet ben kaybedenim" diyebileceksin, en önemli aşama bu. Sonrasında;

Amerikalılar gibi sinemaya, konsere ve benzeri aktivitelere(bu aktivitelerin biletleri nadir bulunan cinsten olmalı burası önemli) mütamadiyen 2 bilet almalısın.

"Selam, X konserine bir fazla biletim var gelmek istermisin?" diye sorduğunda karşı cinsten yüksek ihtimalle olumsuz cevap alacağın için formül işlemeye devam edecek.

"Eeee ne oldu elimde patladı biletler" diye hemen telefona sarılıp bizi aramaya kalkma, Çünkü asıl kar burada başlıyor. O biletlerin hepsini karaborsada veya aktivite günü kapıda satıp voliyi vuracaksın! İşte bu kadar basit.

Hayat süprizlerle dolu, baktınki karşı cins davetini kabul etti, sen kabul etme, "lanet bir bilet için beni satın alamassın" de çek git, bir bakarsın blöfün yemiş, o kişiyi sen elde etmişssin.


Ama heyy dostum burada sana para kazandırmaya çalışıyoruz, gevşemek yok, sen kaybedensin!!!Seni duyamıyorum lanet olasıca, ne olduğunu söyle banaaa!!!Kaybedennnn, evvett işte böyleee, heyyy özgüven dolu bir bakış mı gördüm yüzünde?? hemen sil onu!!!

*Yöntemi kullanıp başarısız olanlara, tazminat ödemesi, bilet paralarının iadesi, psikolojik yardım kesinlikle yapılmamaktadır. Sonuçlardan kesinlikle sorumlu değiliz.

3 yorum:

[Reply] weword dedi ki...

heyy dostum tutmassa bu fikir biletler sana endeksli :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

Son paragraftan sonra, yanlışlıkla zemin rengi ile aynı renkte yazılmış kuralları okumamışssınız demekki:D

[Reply] mit dedi ki...

Kurallar iyiymiş :)

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...