26 Haziran 2009 Cuma

Elveda Jacko...



Sabah işe geldiğimde merdivenlerden çıkarken Hesionka aradı, "Hayko Cepkin ölmüş" dedi. Üzüldüm birden çok gençti yazık filan dedim içimden. Yukarı çıkınca "Ya Hayko Cepkin ölmüş" dedim bir arkadaşa. O da,"Yapma yaa, Michael Jackson da ölmüş dedi". O anda telefonda haberi yanlış duyduğumu anladım. Hayko'ya sevindim ama bir anda içime bir hüzün çöktü. Michael Jackson, her ne kadar en son ne zaman bir şarkısını dinlediğimi hatırlamasam bile, çocukluğumda büyük yeri olan bir sanatçıydı.

Ne zaman yeni bir klibi çıksa, babam ben ağabeyim televizyonun karşısına toplanır, bu sefer nasıl bir fantastik klip ve şarkı yapmış acaba diye heyecanla beklerdik.

Hiç unutmadığım bir anı da, bir gün ağabeyim ve ben ilkokuldayken, babam içeriden seslenip Michael'in yeni klibinin yayınlanacağını heyecanla duyurmuştu. Hemen koşarak televizyonun karşısına toplandık. Ama o kadar küçükmüşüz ki, Michael kurt adama dönüşünce korkudan ne yapacağımızı bilemeyip, ağabeyimle diğer odaya kendimizi zor atmıştık.

Az önce buraya koyacak bir resim aramak için google'ın resimler kategorisine baktım. Yüzü ile ne kadar çok dalga geçen resim var. Michael'in kendi kendine yaptıkları çok kötü ama yine de bu kadar çok dalga geçilmesi beni üzdü.

Milyonlarca insanı eğlendirmiş, hayranlık uyandırmış bir kişi olarak, şu anda huzurlu bir yerde olduğuna eminim. Elvada Jacko...Bulutların üzerinde Moonwalk'a devam ediyorsundur eminim:)

3 yorum:

[Reply] Hesionka dedi ki...

ya kocim ya nasıl hayko cepkin anladın ya ne komiksin.
ben de bayağı üzüldüm sabah sabah, bir devir kapandı resmen :(

[Reply] mit dedi ki...

Çocukluğumuzun mihenk taşlarından birini daha kaybettik. Toprağın bol olsun Michael, seni unutmayacağız.

[Reply]
Adsız dedi ki...

michael jackson da öldü.fuck.

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...