22 Haziran 2009 Pazartesi

Festival Kandırmacası

Ya şu Optimus Alive!09 festivalini görünce Rock'n Coke çok traş geldi, kandırılmış hissettim kendimi.

Adamların festivalinde çıkan gruplara bak Metallica, Slipknot, Machine Head, Lamb of God, Prodigy, Placebo, Chris Cornell. Bunlar sadece baba grup listesinden bir kaç isim, bunun yanında bir çok başka grup da çıkıyor.

Bu gruplardan Türkiye'ye gelenler var biliyorum ama festival için değil, bireysel olarak geliyorlar ve hepsine ayrı ayrı bilet parası bayılmak zorunda kalıyoruz.

Gelgelelim Rock'n Coke 'a, o çok övündüğümüz festivale. İlk gün, baba gruplar olarak sayılabilecek N.I.N ve Prodigy var, 2. gün Linkin Park. Eee bi sürü para veriyoruz bu mudur yani? Ne zaman şöyle sağlam grupları bir arada görebileceğimiz bir festival olacak acaba.

8 yorum:

[Reply] Hesionka dedi ki...

hmm türkiye'den bahsediyoruz di mi koci?
herkese küfür ettiklerinden dünya çapındaki muhtelif sosyal paylaşım ağlarından banlanan, ruslara rahat vermedikleri için rusya facebook'a erişimi engellenen, hırsızlık olduğu içi çoğu internet alışveriş sitelerinin gönderim yapmadığı, you tube'da "emuğa goyim ben senin" yazmaktan başka bir yorum bırakamayan ve dünya çapındaki görünümümüz "ılımlı islam cumhuriyeti" olan türkiye?

bunca senedir bu kadar grup gördüğümüze bile yatıp kalkıp dua edelim bence, ya da yeşil kart başvurusu yapalım.

[Reply] mit dedi ki...

Dibim düştü okurken, o ne biçim festival öyle? :) Bizimkiler hakkaten çok sönük kalıyor bunun yanında. Ama eşinize hak vermemek de elde değil. Söylediklerine aynen katılıyorum.

[Reply]
Adsız dedi ki...

cocacola şirketinin düzenlediği,emolarla dolup taşan rock'n çokella festivali..Sırf ortam olsun diye gidilen konserler..Beleş diye gidilen barzo dolu barışarock..ya da durun hepsini bir yana bırakalım bahsettiğimiz ülkenin müzik aşkıyla tutuşan(!)gençleri daha düne kadar metallica konserinde down'a küfür edip hareket çeken aradan bir hafta geçmeden hemen cicili bicili pantera ve down tişörtleri satın alacak düzeyde dönek,özenti,baba parası yiyen,müziği bırakın anlamayı dinlemeyi bile beceremeyen tiplerdir.

Aynı kişiler Pink Floyd'un another brick in the wall ve goodbye cruel world parçalarını Korn'un sanan ve üstüne üstlük bir de ''oğlum korn o şarkıyı çalsın kopalım '' diyerek zeka düzeylerini belirtecek medeni cesarete sahip MTV çocuklarıdır..
Ya da aptal cesareti mi demeliyim?

Gelen bu kadar grup bile fazla bu ülkeye.

[Reply] JAMES WHITE dedi ki...

Ben Coca-Cola'nın bu festivali ROCK adı altında sunmasından çok rahatsız oluyorum zira bu bir ROCK festivali değil. Bir tane bile ROCK grubu olmayan festival, bilinçsiz ve sadece ortamlara akmak hesabı oraya giden binlerce genç insana ROCK adı altında kakalanıyor. Festivale katılanların yüzde doksanının ROCK müziğe 10 dakika bile tahammül edemeyeceği açıkken neden bu isim kullanılıyor anlamak mümkün değil.

[Reply]
Adsız dedi ki...

Katılıyorum,

MTV'nin neden bu kadar para koktuğunun cevabını öğrendiğimiz gün bunu da öğreneceğiz sanırım.

[Reply] Loreathan dedi ki...

MTV Rock Chart programını bir izleyin, evlere şenlik. Rock'dan anladığınız bu mudur, leş yeni yetme civcivli jelibonlu kızlar gruplar.

[Reply]
Adsız dedi ki...

Hiç sormayın şimdi anlatmaya başlasam MTV nefretimi parmaklarım parçalanıp kanlar içinde klavyenin üstüne saçılana dek durmadan yazarım.bitiremem.Öyle illet birşey bu kanal.
He bir de madem yeri geldi söylemeden edemeyeceğim,
MTVnin o başındaki M'nin money olduğuna inanıyorum.

[Reply] Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Ya festivali geçtim, Madonna dev turnesinde buraya gelmedi bile.. Katılıyorum yorumlara; yalnız Rock n Coke'u sevdiğimden değil de yine Muse gelirse giderim, kaçırmam.

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...