8 Haziran 2009 Pazartesi

You are the resistance!!!

Haftasonu Hesionka ile Terminator 4 'u izledik. Gerçekten muhteşem bir film olmuş, beklentilerimi tamamiyle karşıladı, hatta bir ara filmin ortalarında ağzımın açık kaldığını farkettim. Oradan çıkınca Carrefour'a girip biraz dolandık. Bazı ürünler vardı ki, "Skynet çoktan dünyayı ele geçirme, insanlığı yok etme planlarına başlamış" dedirtti. Resmen psikolojikman bizi çökertmek için ürünler sürmüş piyasaya. Şu aşağıdaki çizgifilm VCD'lerinin kapaklarına bir bakın(VCD teknolojisi sadece 3. Dünya ülkelerinde kullanılırken, hala bizde de olması zaten akıl alacak gibi değil.)


Simbad mı?Sinbad oğlum, "m" nereden çıktı. O sağ alttaki nükleer savaş maduru Şirinbaba nedir? Bu çizgifilmi izleyen çocuk bir daha iflah olur mu?


Arkaplandaki uçan deve?!!Sağ alt köşedeki bıçaklı sayko??ve Ali Baba'nın bütün bunlara rağmen gülen tavrı?


İçinde aslan hayvanı olan her çizgifilm, default olarak Aslan Kral adını alır. Ana karakter şu albino aslan herhalde, peki yanındaki Lemur ne?O nasıl dişi aslan öyle. Aşağıdaki yavru aslanlar ayrı bir tez konusu. Evrim teorisinde yeni bir soluk. Aslanlar lemurlarla akrabadır.


Bir de şöyle bir içecek vardı. Jack Wrestler kimdir?Bu içecek sayesinde kendisi gibi olabilirmiyiz?Kutu üstündeki resime göre kendisi body building ve güreş sporu ile uğraşan bir havai fişek distribitörüdür.

3 yorum:

[Reply] Hesionka dedi ki...

Sinbad aslında kicbox'cudur ve suratında burun kemiği niyetine birşey kalmamıştır. Ama çevresinde yılmaz kişiliği ile nam salmış olan sinbad, arkasına kara kaşlı koca kafalı bir cini de almanın verdiği rahatlıkla karşısına haddinden fazla uzun parmaklı bir şirin baba çıkınca yumruğunu sıkar, "bana el kol hareketi yapma lan gudik" der ve olaylar gelişir...

Ali Baba ve yavşak devesi o çöl senin bu çöl benim gezerlerken karşılarına içi altın dolu bir sandığı bıçaklayan bir adam çıkar. Ali baba kapan sandık kapan der, adamın eli sandığa sıkışınca gözü döner, Ali Baba'yı deşer, eşeği sucuk yapar. Uçan devesine atlayıp gider.

Aslan Leo, Albino olduğu için üzülmemiştir asosyal olmamıştır, lemur bir manita yapmıştır kendisine. Bu lemur ile olan evliliğinden 1 albino lemur 1 normal lemur olmuştur. Ölünce tahtını bir lemura bırakacağını daha yeni idrak eden Leo o gün bugündür derbeder olmuş, meczup olmuştur, Leo'ya ormandaki rakunlar bakmaktadır.

[Reply] mit dedi ki...

Terminatör 4'ü ben de çok merak ediyordum. Senden tam not aldığına göre gidebilirim demek ki :) Ne de olsa ikimiz de Oyungezer okuyucusu, lost fanı, çizgi-roman hastası şahsiyetleriz. Zevklerimiz ortak demeye getriyrdum ama biraz dolambaçlı bir yoldan oldu galiba :)

Simbad bir denizciden çok Star Trek'ten fırlamış bir eleman gibi giyinmiş bu arada :) O mavi şahsiyet ise Wasteland'daki ghoulların değişik bi versiyonu sanırsam :)

Uçan deveye ise söyleyecek söz bile bulamıyorum. Fotoları iyi yakalamışsınız ;)

[Reply] Loreathan dedi ki...

Beğenmeyenler de olmuştur ama ben gerçekten özellikle ilk yarıdan inanılmaz zevk aldım.

Wasteland ghoullarının mavi versiyonu da denebilir haklısın:D

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...