7 Temmuz 2009 Salı

Berber çırağı

Dün saçımı kestirmeye gittim, yine klasik berber geyiği, işler nasıl, hava sıcak falan filan derken içeriye kabusum girdi. Berberrrr çırağııııııı.

Ya yanlış anlaşılmasın, cocuklara bir yandan da üzülüyorum, arkadaşları dışarıda oynarken gezerken, onlar yazın sıcağında berber dükkanına tıkılıp kalıyorlar.

Beni rahatsız eden bu çocukların traş olurken yandan size bakışları. Güya traş nasıl edilir onu öğreniyo ama bence zerre umrunda değil. Kafayı sabit öne bakar pozisyonda tutarken, yanda birinin size gözünü diktiğini düşünün, sürekli bakıyor, bir süre sonra acayip rahatsız olmaya başlıyorum. Dönüp bakamıyorsunda, hemen berber bi el hareketi ile kafanı döndürüyor.

Belki boş bakıyor çocuk ama ne biliyim beni rahatsız ediyor o sabit bakışlar. Berberden çıkıp çocuğa bahşiş uzatırken kulağına eğilip, "Al şu parayıi bir daha geldiğimde ortadan kaybol dostum" diyesim geldi. Veya da seni izliyorum hareketi yapasım geldi(işaret ve orta parmakla önce kendi gözlerini gösterip sonra diğer kişiyi gösterirsin ya o hareket işte)

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...