23 Temmuz 2009 Perşembe

World Of Warcraft Filmi

Senelerdir istediğim, dedikodusu çıkınca bile havalara uçtuğum, sadece tek bir konsept resmi bile haftada bir açıp baktığım(abart), WOW'un filminin yönetmeni belli oldu!!!

Sam Raimi...İlk duyunca mehhh dedim, ama bakalım Blizzard'ın bir bildiği vardır herhalde. Sam Raimi'nin çektiği Spiderman filmleri güzeldi, eğlendirdi ama beni rahatsız eden kısımları vardı. Her filmde Spiderman'in USA bayrağı önünden 2 saniye poz vermesi, Hollywood'un genel formülü üzerine kurulan kurgusu, bunlar beni biraz korkutuyor. Ama eminim böyle büyük ve önemli bir projeyi teslim edecekleri kişiyi benden daha iyi biliyorlardır. Bana göre bu, Yüzüklerin Efendisi'ni çekecek olan yönetmeni belirlemek kadar önemli. Hayranları memnun edecek, onların ruhuna hitap edecek bir yönetmen çok çok önemli. Umarım başarılı olur.

Konunun ne olacağını da çok merak ediyorum, WOW'un tarihi çok detaylı ve anlatılabilecek çok hikaye var. Ancak en son duyduğumuz bilgi, filmin daha çok Alliance bir karakter üzerine kurulu olacağını söylüyordu. Ağustos'taki Blizzcon'da daha çok haber çıkacağını tahmin ediyorum. O zamana kadar aşağıdaki ilk yayınlanan konsept ile yetinelim. Bu arada Sam Reimi'nin önce Spiderman 4'ü çekeceği, sonrasında bu projeye başlayacağı söyleniyor :( Bu da demek oluyorki film en erken 2012'de gelir. Öfff...

3 yorum:

[Reply] LordSpike dedi ki...

Sam Raimi + World of Warcraft = ImbaMovie! :)
Bence Hollywood standardı haline gelen USA propogandası olayında haklısın ama sonuçta tüm filmlerde olan bişey bu. Bizim filmlerimizde yok mu hiç Türk propogandası? Yapacak bişey yok, o kısımları ignore edip izlemeye bakıcaz. Sam Raimi'yi sadece Spiderman filmlerine bakarak yorumlama ayrıca, adamın pek çok güzel eseri var (bkz. imdb.com ;))

[Reply] Ogatayhan dedi ki...

sam raimi güzel bir yönetmendir.boyut konusunda o halledebilir...

umarım inş güzel bir film olur.

bilgi için saol

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Ogatayhan

Umarım işin içinden çıkar ve güzel bir film olur.

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...