14 Ağustos 2009 Cuma

Like a hot virgin(Safe for work korkmayın)


2000 senesinde Lions öğrenci değişim programı ile USA 'e gitmiştim. Yanında kaldığım aile değişiklik olsun diye Japon restorantına götürdüler. Bayağı eğlenceli bir yerdi, her masanın şefi ayrı ve oturduğunuz masanın önünde sacdan bir pişirme aparatı var, orada şef pişirdiklerini bazen hop diye havaya atıp ağzınızla yakalamanızı istiyor filan. Yemek sırasında baya bir sake içtim kaydım hafif. Hesap ödemeye yakın restorantın sahibi geldi herşeyi beğendiniz mi filan gibisinden muhabbet açtı. Aramızda şöyle bir muhabbet geçti.

R.Sahibi- "Hahah too much sakeee?"(Çok fazla sake mi içtin?)

Loreathan- "I liked sake, it almost tastes like a Turkish drink"(Sakeyi sevdim, neredeyse Türkiye'deki bir içecekle aynı tadda) **Sake rakıya çok benziyor tek farkı bazen ısıtılarak servis edilmesi.

R.Sahibi- "Glad that you liked it" (Beğenmenize sevindim)

Loreathan- "It's like a hot version" (Sıcak versiyonu gibi)

R.Sahibi- Birden heyecanlanarak "Ohhhhh like a hot virgiiiinnnn" (Aaaa ateşli bir bakireee gibiii) diyerek kıkırdamaya başladı.

hahahha zavallı Caponum, "Like a hot version" diyorum "Like a hot virgin" anlıyor:D

Bir anda sessizlik oldu, capon gülüyor ben sırıtıyorum kafa binbir zaten, USA'li aile cık cık cık der gibi sağa sola bakıyor. Güzel bir anıydı:)

Virgin filan yazdık şimdi garip garip tipler google'da arayıp bloga gelecekler, nerede lan virgin diye tırım tırım aranacaklar.

7 yorum:

[Reply] Judy Abbott dedi ki...

hhahhaaha , japona hiç şaşımadım, onların var öyle bir sapıklıkları, minik liseli kız takıntıları falan. adamın başka türlü anlayası yokmuş herhalde:))

[Reply] Loreathan dedi ki...

Hahah evet Judy, kullanılmış bayan iç çamaşırı otomatları var Japonya'da:D

[Reply] Judy Abbott dedi ki...

onu görmemiştim ama bütün kaldırımlar otomatlarla kaplı idi,herşeyi otomattan alıyorsun çok acayip... 10 sene önce gitmiştim aah ah.

[Reply] Loreathan dedi ki...

AA gittin mi?Ne şanslısın yaw:(

[Reply] Korhan Korman dedi ki...

Gir real fiesta seyyahatnamelerde var. Hatta baya romantik bir anıdır o. Çıtır Judi tavlamış cillop gibi çocuğu:D

[Reply] Hüseyin Tır dedi ki...

engrish'in büyülü dünyası böyledir işte :D sen bir şey dersin allahın abaza japonları çinlileri başka şey anlar... dragonball'daki sapık dedeyi hatırla yani aynı hesap

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Rukneddîn Cevdet Kekremsi

O değilde tam tüm dragon ball'ları toplamışlardı, salak domuz kız iç çamaşırı dilemişti filan onca çaba bir donla heba olmuştu.
Diziyi izlememiş olanlar da ne diyo lan bu demiştir şimdi:D

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...