9 Ekim 2009 Cuma

Standta Conan'ı ağırladık


Çalıştığım firma her sene olduğu gibi bu sene de CEBIT / Istanbul fuarındaydı. Ben de 2 gün boyunca bizim standta takıldım. Bu sene, sloganımıza uygun bir tema olarak standımızda açılış sırasında Türkiye vücut geliştirme şampiyonu ve dünya 2.liği bulunan bir arkadaş vardı. Eleman tam hazırlanırken ve üstü çıplakken Abdullah Gül bizim standın yanından geçiyordu ve tabi haliylen görünce durakladı ve şaşırdı, bir süre muhabbet ettiler "Maşallah maşallah" diyerek yoluna devam etti.

Arkadaş 2 saatte bir standımızın önünde kaslarını sergiledi. Tabi bu taktik baya işe yaradı, sürekli mini etekli hatun görmeye alışmış ziyaretçiler birden zebellah gibi bir herif görünce toplaştılar. Benim aklımın almadığı  ise; tamam, eleman süper kahraman gibi birşey, kafam kadar omuz, kol klasik betimlemelerle anlatılacak bir insan azmanı. Bayanlar gelse baksa ok diyeceğim de, eller arkada duran dayılar, adama inanamaz şekilde ağzı açık bakan erkekleri aklım almıyor. Ben olsam geçerken şöyle bi 5 saniye durur sonra devam ederim. Adamlar, adamlığından utanmadan sırıtarak ve gözleri dikerek elemanı dakikalarca seyrediyor. Bayanlar ise tam tersi, kaçamak bakışlar ve yüzün tek tarafında hafif bir sırıtma ile geçip gidiyor. Fotoğraf çekilenler de oldu tabi fakat daha çok erkekler çekildi. Adamın yanında durdun fotoğraf çekildin, ne oldu? arkadaşlara gösterirken ne diyeceksin, "Bak ben ne kadar tıfılım adam benim 500 katım" mı diyeceksin? Bence o fotoğraflar "Before"-"After" fotosu olarak kullanılabilir. Abşeypırr kullanarak 30 günde Conan'a döndüm filan diye reklam yapılabilir.

Edit: Bu arada elemanın şovu sırasında arkada çalan şarkı şöyle bir şeydi, "Mothefckers, gang on the streets" filan gibi agressive rap ahhaha, duyar duymaz koptum, çünkü etrafta gezen yabancılar da vardı, adamlar ne düşünmüştür kimbilir:)

Sorduğu sorudan sonra hafif zeka eksiği olduğuna inandığım bir hatun da şöyle dedi "Gerçek mi bu?". Hani "vay anasını beee Gerçek mi bu!!!" gibi sormuyor, gerçekten de kollar filan takma mı diye anlamadığı için  salak bir biçimde soruyor. Standımızdaki arkadaşlardan biri de "Balona mı benziyor" dedi, espiriyi de anlamadı öyle baktı, sonra utandı kaçtı.


Bir başka herifle de şöyle bir muhabbet geçti aramda. Tabi bu herif muhabbete, bizim Conan'ın standda olmadığına emin olup sonra başladı. Yoksa bir anda kendisini ortadan ikiye ayrılmış bulabilirdi.

Herif - Bu arkadaş neden sizde gösteri yapıyor
Loreathan - Sloganımızdan dolayı
Herif - Haaa.......Öyle adam mı olur be abi(Bu noktadan itibaren Loreathan "Aha blog a yazılacak malzeme çıkıyor" diyerek kaydı başlattı)
Loreathan - Nesi var?
Herif - Bu kadar şişilir mi?Kesin birşeyler basıyor bu
Loreathan - Basınca olsa bende basıyim birşeyler, adam 21 senedir çalışıyormuş olsun o kadar.
Herif - Yok be abiiiii, bizim hoca var(hah o hocalar bitmez zaten, mutlaka bir hoca vardır) 40 senelik sporcu bu adamın yarısı kadar değil.
Loreathan - Yeterince çalışmamış herhalde
Herif - Yok, çok sıkı çalışır, ama bunun gibi bir şeyler basmıyo kendine(Emin yani illa birşey basılmış, yoksa olmaz o kaslar)Bizim hoca mesela bıraksa sporu, taş gibi kalır hiç bir şey olmaz, bu adam bıraksa anında söner şişmanlar. Bizim hoca bir oturuşta bir tepsi tatlı yer hiç bir şey olmuyor adama.
Loreathan - Sporu bıraksın görürüm ben artık hangi vinçle evine girer çıkar(mırıldanarak)
Herif - Nasıl abi?
Loreathan - ....... (Hafif gülümseyerek uzaklara dalar adamı ignore eder)
Herif gider.

Ya bu adamlar nasıl beni buluyor hep anlamıyorum. Neyse aslında iyi ki buluyor da malzeme çıkıyor.

5 yorum:

[Reply] noraashira dedi ki...

Peki sizin firmanın sloganı ne? ve ne pazarlıyor ki conan'ı kullanıyor, çok merak ettim vallahi :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@noranıngemisi

Kesintisiz güç kaynağı pazarlıyor:)

[Reply] noraashira dedi ki...

Hadi yaa :)) Yaratıcı PR çalışanları :))

[Reply] mit dedi ki...

Gerçek mi buuu? Nası yaane? Ay inanmıyoruuuum...

Koptum orada adamım :) Güzel bir anı her zamanki gibi.

[Reply] Loreathan dedi ki...

@mit

Haha ya sorma, böyle tipler de var. ^_^

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...