9 Mayıs 2009 Cumartesi

Rastgele bahtıma düşen insan, pardon yaratık

Dün tam thanks god it's friday modunda ofisten çıkacakken, gözüme bir site takıldı. Adı Omegle ve bir chat sitesi. Diğerlerinden farkı ise, o an sizin gibi dünyanın herhangi biryerinden siteye girmiş birisi ile chat yapmanız ve cinsiyet, yaş, lokasyon, din, ırk hiçbirşeyini bilmemeniz. Chat ekranında o "Stranger" siz ise "You" olarak geçiyorsunuz.

Enteresan geldi, bir deniyeyim neymiş bakiyim dedim ve siteye girdim. Chat ekranı açıldı,

"Hi" dedim. Karşıdan gelen cevap
"Ben senin ..n..a koyim"
"hAHhahahah ulan burada da mı buldun beni Türk manyak" dedim.
Küfre devam etti hiç şaşırmadan,
"Neyse hadi görüşürüz zeka olarak maymun aşamasında kalmış insan" dedim kapattım.

İnsan kendi ülkesinden olan birisinden bu kadar utanırmı, nasıl bir ruh hastasısın ki chat sitesine girip, hi diyen adama Türkçe küfrediyorsun. Yani bu tipler internete girmeyi filan nasıl beceriyor hiç anlamıyorum. Herhalde önlerinde şuraya bas şunu yap diyen bir kağıt var oradan kopya çekiyorlar.

Sonradan öğrendimki bu sitede karşınıza Türk çıkma ihtimali çok yüksekmiş ve yabancılara da ilallah gelmiş. Bravo valla, yakında Türksün kardeşim giremessin ibaresini görürüz sitede.

2 yorum:

[Reply] mit dedi ki...

Bu tipler ve türevleri yüzünden yakında her şeyde kota yemeğe başlıycaz gibi bir his var içimde. Düşünsenize bir Devasa Online'lara Türklerin giremediğini veya Blogspot'a Türkiye'den bağlanılamadığını...

[Reply] Loreathan dedi ki...

Wow'a girememek mi, aman tanrım herkes sığınaklaraaa:D

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...