11 Şubat 2009 Çarşamba

Wow n00bluklarım



Herkes gibi benimde Wow'a ilk başladığımda n00b'ça hareketlerim oldu. Tabi bu olaylar 4 sene öncesinde olan n00bluk'larım. Oyunu oynamamış olanlar anlayamaz tabi ama anlayanlar için şöyle sıralayabilirim.

-Maden kazmak için inventory'den önce elime kazmayı almam(mantıklı gözüküyor değilmi, ama gerek yokmuş çok sonra öğrendim)
-Aggro ne ki?Direk dalacağız yok edeceğiz yaratıkları olayımız bu değil mi? Meğersem Raidlerde tank dışında agro çekeni kınarlarmış.
-Duskwood'da tam ortadaki portalı ilk gördüğümüzde Hande ile heyecanlanıp "Acaba diğer tarafta ne var diye koşarak atlayıp sonrada arkadaki duvara toslamamız ve oradaki portalın işe yaramadığını görmemiz"
-Eşyalarımı vendordan alıp düşen itemlarıda vendora satardım, sonra neden param yok diye ağlardım. Meğersem Auction House diye birşey varmış.
-Mountla yüksekten atlayınca sadece mount ölür sanmıştım, uzun bir corpse run sonrası olmadığını anladım.
-Öldükten sonra canlanmak için sadece spirit healer kullanılıyor sanırdım, itemlarım kırmızıya dönüp kullanılmaz hale gelince ve Rerurreciton sickness olayını öğrenince paşa paşa cesedime koştum.
-Öldüğünüzde tepede dönen Twisting Nether'i görebiliyormuşuz, tesadüf mouse yukarı kayınca anlamıştım.
-Bu sonuncusu ise daha 2, 3 ay önce öğrendiğim birşey, n00b'luktan çok dikkatsizlik de denebilir. Darnasus'da ayı şeklindeki banka binasının üstünde bir de kartal varmış :O

Aklıma yeni n00b'luklar geldikçe bu yazıyı güncelleyeceğim.

4 yorum:

[Reply] Mata Hari dedi ki...

bunlar yine iyimiş =D
arkadaşım silkroad oynarken skill açıyor. yalnız kaydırma çubuğunu görmediğinden sadece yukarıdaki skilleri açıyor =D
bir de yine silkroadda leveline bakmadan beni öldürmeye kalkan gerizekalılar olmuştu, adam bana vuruyo 1-2 eksiliyo. ama vazgeçmiyo. Bırakıcaktım PK olsun diye sonra baktım saatler sürecek wizzard olmama rağmen, direk şahre döndüm =D

(silkroadda wizzardların fiziksel gücü çok düşük, wow oynamadım hiç onu bilmiyorum =D )

[Reply] Loreathan dedi ki...

Hahah iyiymiş:D bu skilleri dizmek veya gormemek ile ilgili başka maceralar da duymuştum :D

[Reply] Unknown dedi ki...

İlkine koptum :D
Benimde bundan 4 sene fln önce çok noobluklarım oldu ama şu an aklıma pek bişey gelmiyo..İyice düşünüp hatırlamaya çalışcam..Blogumda bende paylaşırım belki ehe(=

[Reply] Loreathan dedi ki...

Hala arada bir yeni n00bluklarım oluyor ama dha öncekiler kadar abartı değil:D Seninkileri de bekliyorum Style by T :D

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...