6 Mayıs 2009 Çarşamba

X-Men Origins Wolverine

Hesionka ile ilk gün ve ilk matinede gittik, hastasıyız çünkü. X-Men serisinde tek falsolu film yoktu zaten ve Origins'de bu geleneği sürdürmüş. Wolverine kadar badass bir çizgiroman karakteri daha tanımam zaten. Gidilesi, görülesi ve hayran kalınıp dönülesi bir film. Sinemalar pahalılanmış mı ne sanki? Neyse değer böyle filme.

4 yorum:

[Reply] weword dedi ki...

bu filmi serinin başında verselerdi bence lord of the kings gibi tutardı.. ama tersi oldu sonradan tuttu...

[Reply] Loreathan dedi ki...

Konuyu az çok çizgiromandan bildiğimden benim için farketmedi:)

[Reply] mit dedi ki...

Marvel dünyasını bir ara çok yakından takip ederdim. Özellikle de Spidey ve Wolvie karakterlerini... sonra yurdumun çizgi-roman kültürsüzlüğü sebebi ile okuyacak dergi bulamamaya ve istemeyerek de olsa bu hobimden uzaklaşmaya başladım.

Film gerçekten de güzeldi ve oldukça memnun kaldım. Ama aklıma bir iki soru takılmadı değil. İzlemeyenler filmin tadını kaçırmamak için buradan sonrasını okumasın lütfen.

Wolverine'in gerçekten de kemikten pençeleri var mıydı? Hafızasını Weapon X deneyinin hemen ardından kaybetmiyor muydu, Deadpool öldü, nasıl yani?

Açıklayabilirsen çok mutlu edersin bu çr hastası insanı :) Teşekkürler...

[Reply] Loreathan dedi ki...

SPOILER ALERT


Wolvine'nin kemikten pençesi yoktu diye biliyorum ben de. Sonradan konuya eklenmiş. Ayrıca en büyük düşmanı ile kardeş olduğunu da bilmiyordum en azından öyle birşey yoktu diye biliyordum. Herhalde Hollywood senaryoyu zenginleştirmek biraz da dramatizeleştirmek istedi. Türkiye'de çıkan Wolverine film çizgiromanı da biraz farklı bir senaryo. Beğendiğini seçiceksin herhalde:D

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...