12 Ağustos 2009 Çarşamba

Mim(my insane moments...uydur)

Blogumun sıkı takipçilerinden sevgili mit beni mimlemiş.

İlk konu "Asla vazgeçemediklerimiz"

Öncelikle hayatımın anlamı ve asla vazgeçemeyeceğim ilk şey tatlı eşim Hesionka


Daha ilkokula başlamadan bilgisayar ve konsol oyunları ile haşır neşirdim. Atari 800XL, Commodore 64, Amiga 500, Amiga 500+, Playstation 1, Playstation 2, PSP ve 2 senede bir yenilenen bilgisayarlar ile tam bir oyun canavarıyım. Evet sanırım oyunlardan da asla vazgeçemem.

1996'dan beri internet kullanıcısıyım. Artık internetsiz kalınca hayatla olan bağlarımdan biri kopmuş gibi hissediyorum. Tatildeyken "Oh be bilgisayarsız, internetsiz ortam kafam rahat" diye takılırken, son gün otelden ayrılmadan PSP ve Iphone ile deli gibi internete bağlanmaya çalışmamdan anlaşılacağı üzere, internette asla vazgeçemediklerim arasına girmiş.

World of Warcraft'tan vazgeçemiyorum, zaman zaman ara versemde, tekrar oyuna dönüyorum. Sanırım gerçek dünyadan kopup sanal bir alemde yaşamak ara sıra iyi geliyor. Aslında bu asla vazgeçemeyeceğim anlamına gelmiyor, ama şu ara vazgeçemediklerim arasında denilebilir.

Blog yazmak da vazgeçemediklerim arasında listeye yeni girenlerden. Gerçekten insanlarla düşüncelerimi, sevdiklerimi, güldüklerimi paylaşmak ve onların da fikirlerini almak çok hoşuma gidiyor.

İkinci konu "Kişisel Sorular"

"Neden Blog Yazarsınız"

"Ya millet niye blog yazıyor, ne gerek var" diye konuşan biriyken, önce livejournal'dan sonra blogger'dan iki farklı blog açarak blog canavarına dönüşen bendeniz, hemen yukarıda bu sorunun cevabını vermiştim. İnsanlarla düşüncelerimi, sevdiklerimi, güldüklerimi paylaşmak ve onların da fikirlerini almak çok hoşuma gidiyor.

"Son zamanlarda hiç vakit ayıramadığınız bir uğraş?"

Dün de yazdığım üzere ben bir Slacker'ım. Yapmak istediğim çok şey oluyor ama bunlar arasında kaybolup gidiyorum ve sonuçta hiçbirini yapmamış oluyorum. Resim çizmeyi severdim, seviyorum hala ama en son bir ay önce gaza gelip birşey çizdim, sonra yine boşladım. İşten eve dönünce ne yapacağımı bilemiyorum, film mi izlesem, oyun mu oynasam, resim mi çizsem filan derken genelde resim çizmek sonuncu opsiyon oluyor be hep eleniyor.

"Şu an için imkanınız olsa gerçekleştireceğiniz hayaliniz?"

Genelde bir çok kişi buna dünyayı gezmek olarak cevap vermiş. Ben işim gereği sürekli farklı ülkelere gidiyorum bu yüzden benim hayalim bu değil. Ben herhalde yurtdışında bir okuldan güzel sanatlar fakültesi mezunu olup bir illüstratör veya 3D animatör olmak isterdim.

"Hayatınızda iyi ki yapmışım dediğiniz üç şey?"

Hesionka ile evlenmiş olmak

Üniversite okumuş olmak

Blog yazmaya başlamış olmak

"Mutfakta en sevdiğiniz uğraş nedir?"

Mutfakta en sevdiğim uğraş, Pazar kahvaltisi yemek ve Sponge Bob izlemektir hehe:D

"En sevdiğiniz üç yemek?"

Köfte patates

Sosis Patates

Patatesli Patates lol:D

"Giyim konusunda abarttığınız eşya?"

Nasıl yani?Tshirtü 5 beden büyük giymek filan mı?Nasıl abartacağım:D?

"Çocuklarınıza nasıl hitap edersiniz?"

Çocuğum yok henüz olunca ismi ile hitap ederim herhalde. Onun dışında "tostos, zuzu" gibi şeyler de söylerim herhalde:)

"Sizi anlatan bir resim"



Evettt son olarak bu iki konu ile ilgili mimlediklerim. SENI SEÇTİMM Hesionka, * ஐ * : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : * ஐ * , Sibelinsu, La Santa Roja

14 yorum:

[Reply] Stil Direktoru dedi ki...

Anam cidden enişteymişsin :) Heyooo okdir üstad mimi uzunca okuycam yazıcam hatta seni listeme de ekliycem ama gece misafirim geliyor da :) Size de tüüüü maşallah nazarlar değmesin binkezcene, seviyoruz pembe başlıklı kız ailesini.

[Reply] Loreathan dedi ki...

Teşekkürler efenimmmm teveccühünüz. Misafir ağırlamada bol şans.

[Reply] corcorella dedi ki...

:D ehueheu yaklasım cok ıyı ya 5 beden buyuk...ahaha

[Reply] Loreathan dedi ki...

Heheh nebiliyim nasıl abartılır ki bi eşya:D

[Reply] Dynun dedi ki...

gear da fena deilmiş hocam :P

[Reply] Loreathan dedi ki...

@Dynun

http://quickarmory.com/?n=loreathan&r=EU-Azjol-Nerub

;)

[Reply] mit dedi ki...

Kalemine sağlık, çok güzel olmuş. Patatesli patateste koptum resmen :)

[Reply] Loreathan dedi ki...

@mit
ahhahaha :D güzel olurdu dimi? Aslında kumpir de bir nevi patatesli patatestir.

Mim için tekrar teşekkürler.

[Reply] Korhan Korman dedi ki...

Bu aralar genelde nostaljik bir yapım var. İçime ımm neydi kadının adı muazzez bişi kaçmış gibiyim. Şimdi de günlük rutin rastgele blog yazısı okuma turumda commodore u gördüm. Canım barbarian oynamak istedi. Amiga oyunlarımda sorun yok emulatörler onda sorunsuz çalışıyor. Allahtan obeziteye yakınımda nostalji ruhum çabuk çıkıp yerini kumpir isteğine bıraktı. God bless kumpir. Ya başka bişey yazıcaktım ama komple uçtu kafamdan. Neyse demek ki önemsizmiş. belki de o önemliydi de ben önemsizim. sustum..susmalıyım

[Reply] Korhan Korman dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
[Reply] Korhan Korman dedi ki...

Pardon ya tam yollarken net gitti. Yazılıp silinen yorumlar gelip küfredip kaçmış gibi oluyo. Valla etmedim. Etsemde içimden ederim adam ayı gibi kılıçlı mılıçlı bişi koymuş..mazallah düşman başına.

[Reply] Loreathan dedi ki...

Hehehe sorun yok Korhan, hoşgeldin bu arada:)
Commodore'u hala arada bir emulatörle oynasam da, gerçeğinde oynamak gibisi yoktu.
Barbarian'da kafa alma da üstüme yoktur:D

Ayı gibi olan karakter resmi benim world of warcrafttaki savaşçı karakterim Loreathan:D

[Reply] Korhan Korman dedi ki...

Aha kafa alma evet süperdi ama dediğin gibi olmuyo aynısından. Kafa ayarı geyiğine hiç girmiycem sonraki yıllarda kendi kafamda denediğim bir yöntemdir ki koca bi şişe smirnofftan sonra bilgisayarcıya gidip kafama kırmızı led kafa ayar ışığı taktırmayı bile denemişim. Denemişim diyorum keza hatırladığım söylenemez. Aynı şekilde arabayla sarhoş trafik çevirmesine girip çıkıp daha sonra yürüyerek tekrar geçtiğimi hatırlamadığım gibi. Mantık doğru abi arabaylamı geçtim hayır. Ayı gibi olan karakter cidden çok yakışıklı aslan gibi bi abimiz. (abim benim) Benim ogame de yoktu böyle karakter falan yazılar vardı komuta gemisi uçtu vurdu yazardı bizde mutlu olurduk.hey gidi

[Reply] gulnihal kalfa dedi ki...

Tekrar mimlendiniz :)

Yorum Gönder

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...